Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Weryfikacja tożsamości przy użyciu KK
16-10-2019 11:04
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Cześć
Chciałbym zwrócić uwagę na powiadomienia z aplikacji w których to otrzymuje błędne powiadomienie, otóż dokonując zakupów online i kolejno rezygnując z nich lub weryfikując w aplikacjach swoje konto po przez szybką płatność, następuje blokada środków i kolejno ich odblokowanie. Jednak jak i za pierwszym razem tak i za drugim otrzymuje informacje o obciążeniu w dodatku nie widzę później zdjęcia blokady / powrotów środków na koncie w historii transakcji na KK.
Błąd znany?
Czy to nie taki błąd, jak mi się wydaje. Uważam jednak, że tego typu „ruch” powinien być widoczny w historii.
Chciałbym zwrócić uwagę na powiadomienia z aplikacji w których to otrzymuje błędne powiadomienie, otóż dokonując zakupów online i kolejno rezygnując z nich lub weryfikując w aplikacjach swoje konto po przez szybką płatność, następuje blokada środków i kolejno ich odblokowanie. Jednak jak i za pierwszym razem tak i za drugim otrzymuje informacje o obciążeniu w dodatku nie widzę później zdjęcia blokady / powrotów środków na koncie w historii transakcji na KK.
Błąd znany?
Czy to nie taki błąd, jak mi się wydaje. Uważam jednak, że tego typu „ruch” powinien być widoczny w historii.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2
(2 853 wyświetleń)
17-10-2019 12:09
Re: Weryfikacja tożsamości przy użyciu KK
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Faktycznie, jest tak, jak piszesz. Dziękuję za Twoją sugestię - przekazałam ją do odpowiedniego zespołu.
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 2 z 2
(2 775 wyświetleń)