Odpowiedz

nowe opłaty od 29 grudnia - VISA zbliżeniowa i Mastercard w telefonie

Czy możecie Państwo wyjaśnić jak naliczane będą opłaty za karty VISA zbliżeniowa oraz Masterdard w telefonie od 29 grudnia br.?

Z przykrością stwierdzam, że przypisy w TOiP jak i komunikat Banku budzą moje wątpliwości.

Rozumiem że VISA zbliżeniowa dalej pozostanie darmowa o ile wykona się płatności za min. 300 zł w okresie rozliczeniowym.

Czy Mastercard w telefonie zostanie bezwarunkowo bezpłatna  czy może bezpłatna będzie dopiero po wykonaniu płatności za 300 zł kartami  Visa
zbliżeniowa, Mastercard w telefonie oraz Zbliżak Visa?

Proszę o wyjaśnienie.

Tomek

Odpowiedz
0 Lajków
Kermit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
18
6
09-11-2016
Wiadomość 1 z 2 (7 120 wyświetleń)

Re.: nowe opłaty od 29 grudnia - VISA zbliżeniowa i Mastercard w telefonie

Nadal z karty Mastercard w telefonie można korzystać bezpłatnie.
Dodatkowo wprowadzamy brak tej opłaty na stałe do naszej oferty (do tej pory promocja była ograniczona czasowo i przedłużana).
Nie musisz kartą Visa zbliżeniową zrobić płatności na 300 zł, aby Mastercard w telefonie była bezpłatna.
Co więcej - jeżeli kartą Mastarcard zapłacisz na 300 zł lub suma płatności kartą Visa zbliżeniową i Mastarcard w telefonie w cyklu rozliczeniowym wyniesie 300 zł - nie będziesz miał prowizji 7 zł za kartę Visa 😊
Możesz wygodnie zamienienie korzystać z obu kart a płatności bezgotówkowe sumują się 😉

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
68
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (7 006 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy