Odpowiedz

Promocja za otwarcie konta Mobi lub oszczędnościowego

Dzień dobry, w wakacje lub jeszcze w czerwcu założyłem pierwsze konto Mobi z kontem oszczędnościowym. Trwała wtedy promocja do 140 zł nawet. 100 zł za 10 przelewów do 31 października i dodatkowe 20 zł za 3 przelewy internetowe BLIK i 20 zł za chyba doładowania telefonem.
Teraz jest nowa promocja i nie mogę znaleźć poprzedniej, mógłby ktoś wysłać mi link do jej regulaminu (nie pamiętam co trzeba było zrobić dokładnie, żeby te dodatkowe 20 zł dostać)?
Odpowiedz
0 Lajków
In647754475
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
25-10-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 674 wyświetleń)

Re: Promocja za otwarcie konta Mobi lub oszczędnościowego

In647754475 chciałbym Ci pomóc, ale jedna promocja kończyła się w czerwcu. Kolejna zaczynała się 1 lipca. Napisz do nas wiadomość w Moim ING lub na czacie w Moim ING. Sprawdzimy kiedy dokładnie założyłeś konto i podamy Ci wszystkie warunki.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (2 623 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy