Odpowiedz

nowe opłaty od 29 grudnia - VISA zbliżeniowa i Mastercard w telefonie

Czy możecie Państwo wyjaśnić jak naliczane będą opłaty za karty VISA zbliżeniowa oraz Masterdard w telefonie od 29 grudnia br.?

Z przykrością stwierdzam, że przypisy w TOiP jak i komunikat Banku budzą moje wątpliwości.

Rozumiem że VISA zbliżeniowa dalej pozostanie darmowa o ile wykona się płatności za min. 300 zł w okresie rozliczeniowym.

Czy Mastercard w telefonie zostanie bezwarunkowo bezpłatna  czy może bezpłatna będzie dopiero po wykonaniu płatności za 300 zł kartami  Visa
zbliżeniowa, Mastercard w telefonie oraz Zbliżak Visa?

Proszę o wyjaśnienie.

Tomek

Odpowiedz
0 Lajków
Kermit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
18
6
09-11-2016
Wiadomość 1 z 2 (7 186 wyświetleń)

Re.: nowe opłaty od 29 grudnia - VISA zbliżeniowa i Mastercard w telefonie

Nadal z karty Mastercard w telefonie można korzystać bezpłatnie.
Dodatkowo wprowadzamy brak tej opłaty na stałe do naszej oferty (do tej pory promocja była ograniczona czasowo i przedłużana).
Nie musisz kartą Visa zbliżeniową zrobić płatności na 300 zł, aby Mastercard w telefonie była bezpłatna.
Co więcej - jeżeli kartą Mastarcard zapłacisz na 300 zł lub suma płatności kartą Visa zbliżeniową i Mastarcard w telefonie w cyklu rozliczeniowym wyniesie 300 zł - nie będziesz miał prowizji 7 zł za kartę Visa 😊
Możesz wygodnie zamienienie korzystać z obu kart a płatności bezgotówkowe sumują się 😉

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
68
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (7 072 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Promocja na Operat szacunkowy

Podobno jest obecnie jakaś promocja na operat szacunkowy wykonany we własnym zakresie przez złożeniem wniosku kredytowego. Gdzie znajdę taką informację?

26-05-2026
Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam.

Podczas biezacego weekendu nie moglam w trzech wplatomatach wplacic pieniedzy na konto za pomoca blika.

Za kazdym razem po wpisaniu kodu blik operacja zostawala automatycznie odrzucona, nawet nie

...

25-05-2026
Re.: Pożyczka online - problem techniczny

Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu.

...

25-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy