Odpowiedz

Wizerunek karty - błąd

Witam chcę zamówić sobie kartę z własnym wizerunkiem. Gdy już przejdę przez wszystkie rzeczy w aplikacji mobilnej banku, to wyskakuje mi błąd "Nie udało się zapisać wizerunku karty" i tak non-stop. Jest to jakiś błąd chwilowy czy jest jakieś rozwiązanie?
Odpowiedz
0 Lajków
beneksy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
09-10-2019
Wiadomość 1 z 3 (3 943 wyświetleń)

Re.: Wizerunek karty - błąd

Prawdopodobnie błąd czasowy, już działa. Wątek można zamknąć.
Odpowiedz
0 Lajków
beneksy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
09-10-2019
Wiadomość 2 z 3 (3 940 wyświetleń)

Re: Re.: Wizerunek karty - błąd

Dzięki za informację zwrotną Emotikon: Szczęśliwy Jak będziesz miał pytania, to możesz do nas pisać na czacie w Moim ING. Jest to łatwy i szybki sposób na uzyskania odpowiedzi. Specjaliści są dostępni od poniedziałku do piątku od 8:00 do 24:00 oraz w soboty od 8:00 do 22:00. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
298
58
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (3 939 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak dostępu do Archiwum dokumentów

Danymi logowania do archiwum są adres e-mail - login i jednorazowy kod autoryzacyjny wysyłany na numer telefonu do autoryzacji - hasło. W momencie wypełniania wniosku o zamknięcie systemu powinieneś d

...

31-05-2023
Re.: Wykup obligacji - podatek

Czyli rozumiem, że na konto nie dostanę całej wartości nominalnej obligacji, tylko będzie ona już pomniejszona o odprowadzony podatek?

30-05-2023
Re: Problem z aplikacją ING na telefonie Ralme 7 pro

Problem występuje dalej , jeżeli telefon ma włączone wifi i loguje się przez nie to nie ma problemu, problem to zalogowanie się przy połączeniu internetowym sieci play . Ewidentnie coś z aplikacją ing

...

30-05-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy