09-05-2016 11:05
Produkty firmowe udostępnimy w drugiej połowie roku.
Natomiast zlecenia walutowe jako klient indywidualny będziesz mógł realizować jeszcze w tym miesiącu.
09-05-2016 14:24
Bardzo podoba mi się nowa funkcja serwisu KręcąceKółko - bardzo ułatwia korzystanie z bankowości internetowej a możliwość zrelaksowania się od kiluminutowego gapienia w nie jest po prostu niesamowita!
Przy próbie przeładowania strony dostajemy radosny komunikat (Nie udało się pobrać danych):
https://www.dropbox.com/s/1ksuh1zrnynttyn/Screenshot%202016-05-09%2014.17.04.png?dl=0
po czym jesteśmy wylogowywani z systemu...
09-05-2016 14:57
@wojciech Przepraszamy za utrudnienia związane z logowaniem do bankowości internetowej i niedostępnością strony. Pracujemy już nad rozwiązaniem problemu.
09-05-2016 17:25
Czy ktoś z moderatorów jest w stanie odpowiedzieć gdzie podziała się klawiatura ekranowa na stronie logowania w przeglądarce Safari ???
Zaznaczam, że klawiatura ekranowa jest dostępna przy logowaniu się do starego ING BankOnline. Czyli co, pojawia się i znika ??
Drugie pytanie: jeden z Was, moderatorów zapowiedział na ten tydzień przegląd nowości w "Moje ING". Kiedy i w jakiej formie zostanie to opublikowane ? Nie chciałbym przegapić, a zastanawiam się nawet czy nie wziąść urlopu jak będzie dużo czytania.
Pozdrawiam moderatorów, którzy wnikliwie czytają i analizują posty klientów.
10-05-2016 12:20
Witam
Czy wiadomo kiedy w tym roku zostanie dodana mozliwosc obslugi kont firmowych w nowym systemie.
Bez tego cały nowy system jest dla mnie bezużyteczny.
10-05-2016 12:59
Parę postów wyżej pisali, że w drugiej połowie roku.
10-05-2016 17:25
@sud1 jeśli zmniejszysz rozdzielczość ekranu, klawiatura ekranowa powinna być widoczna.
Pracujemy jeszcze nad podsumowanie.
10-05-2016 17:31
MarcinBa pisze:@sud1 jeśli zmniejszysz rozdzielczość ekranu, klawiatura ekranowa powinna być widoczna.
Czy to jest jakaś kpina? Przeież system powinien być uniwersalny a tutaj okazuje się, że działa tylko w określonych warunkach...
Dla informacji - obecnie najczęściej rozdzielczość dyktowana jest przez urządzenie (rozdzielczość natywna ekranu) i zmienianie jej jest raczej niezalecane...
10-05-2016 19:18
MarcinBa pisze:@sud1 jeśli zmniejszysz rozdzielczość ekranu, klawiatura ekranowa powinna być widoczna.
Dobry żart. Nie zamierzam zmniejszać rodzielczości, może jeszcze specjalnie dla Waszego systemu mam sobie kupić nowy komputer ?. Logując się do ING BankOnline na tej samej rodzielczości klawiatura ekranowa jest dostępna, to oznacza że Wasz wspaniały system "Moje ING" jest niedopracowany. Poza tym przy mniejszej rodzielczości na innej przeglądarce, po włączeniu klawiatury ekranowej do wpisania hasła, ledwo mieści się ona na ekranie komputera. To jest jakaś paranoja, takie rady wsadzie sobie w ... buty.
Podsumowanie ? Aż tyle zmian było od listopada 2015 ? Chyba tylko skopane kompletnie przelewy wzorcowe.
10-05-2016 22:09
Twoja "porada" jest do niczego, zmiana rozdzielczości ekranu nie wpływa na pojawianie się lub znikanie elementów strony logowania do systemu "Moje ING", dziwne by było gdyby coś takiego miało miejsce. Jest to ewidentny błąd systemu transakcyjnego "Moje ING" - brak klawiatury ekranowej w przeglądarce Safari. Jeśli jednak ze strony banku są zalecane tego typu porady, to mnie już nie dziwi, że nowy system transakcyjny tak wygląda i działa. Kręcące się kółka i bąble to priorytet, a na dodatek finansometr który jest a jednocześnie go nie ma.
W następnej odpowiedzi moderatorów dowiem się zapewne, że "Moje ING" nie jest dostosowany do przeglądarki Safari i zalecane jest korzystanie z innych wspieranych przez ING przeglądarek.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |