Bankowość internetowa

Odpowiedz

Re: Re.: Zmiana sposobu logowania do bankowości internetowej

Pytanie - skoro zmieniliście sposób logowania dla klientów biznesowych o czym można przeczytać tutaj: Nowa strona logowania (ing.pl), to czy planujecie zmiany również dla klientów detalicznych? Czyli pozbycie się hasła maskowanego na rzecz pełnego. 

Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
146
49
05-11-2015
Wiadomość 11 z 13 (2 561 wyświetleń)

Nie, nie planujemy takich zmian dla klientów detalicznych. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1034
205
07-06-2017
Wiadomość 12 z 13 (2 528 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@IlonaU, i z tego powodu na mnie nie zarobicie.

Moglibyście o tym jasno informować. Gdybym wiedział wcześniej, w ogóle nie zakładałbym konta.

Teraz jak już mam, to będę z niego biernie korzystał. A już chciałem zakładać konto osobiste i traktować ING jako główny bank...

Edit:

Przy rejestracji na forum wymagacie reCAPTCHA - co jest niezgodne z RODO. Tym bardziej uciekam od Waszego banku.

Odpowiedz
0 Lajków
submerse-concor
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
31-03-2022
Wiadomość 13 z 13 (1 898 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wykup obligacji - podatek

Zysk z obligacji kupionych z dyskontem (np. po 99% wartości nominalnej) i utrzymanych do wykupu opodatkowany jest w sposób zryczałtowany, czyli podatek płacony jest przez biuro maklerskie. Klienci nie

...

29-05-2023
Wykup obligacji - podatek

Witam wszystkich,

czy jeśli kupię obligacje na rynku wtórnym za np. 99% ceny i zaczekam do wykupu przez eminenta po wartości nominalnej to od tego 1% muszę odprowadzić podatek i wykazać w PIT-38 czy ja

...

29-05-2023
Re: Re.: BLIK - konto firmowe oraz indywidualne

Brak możliwości dodania drugiej ikonki blika dla drugiego typu konta to chyba najwieksza wada obecnej aplikacji ing. Dziwię się że to nie zostało naprawione od tylu lat. Rozmawiałem ostatnio na jakimś

...

26-05-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy