14-12-2016 23:58
W starej wersji systemu istnieje możliwość rejestracji telefonu komórkowego ze swojego konta w sekcji "Doładowanie telefonu". W nowej wersji nie znalazłam takiej opcji. Pytanie brzmi: zlikwidowano taką możliwość, czy trzeba jej szukać gdzie indziej? Rejestracja trwa do końca stycznia 2017.
15-12-2016 15:48
Dotyczy mojego poprzedniego wpisu. Nie polecam rejestracji tą drogą. Próbowałam kilkakrotnie dokonać rejestracji, bezskutecznie. Albo mnie wylogowywało, albo znikał mój operator, albo nie przyjęto numeru karty SIM , po czym stwierdzono błąd techniczny banku. Wcześniej syn próbował ze swojego konta zarejestrować swój telefon komórkowi i otrzymał informację, że należy się zgłosić w oddziale banku z dowodem tożsamości. Ktoś tu robi z nas balona.
15-12-2016 23:30
@erty W usłudze Moje ING telefon można zarejestrować w zakładce Oferta ING -> Karty i płatności telefonem -> Rejestracja numeru telefonu na kartę.
Chcielibyśmy sprawdzić błędy i problemy w trakcie rejestracji, dlatego proszę o kontakt przez usługę internetową, telefonicznie 32 357 00 69 lub z naszym oddziałem.
16-12-2016 10:36
MonikaC pisze:@erty W usłudze Moje ING telefon można zarejestrować w zakładce Oferta ING -> Karty i płatności telefonem -> Rejestracja numeru telefonu na kartę.
Chcielibyśmy sprawdzić błędy i problemy w trakcie rejestracji, dlatego proszę o kontakt przez usługę internetową, telefonicznie 32 357 00 69 lub z naszym oddziałem.
Rejestracja numeru telefonu ma kartę w nowej wersji systemu znajduje się w zakładce OfertaING - Promocje - Rejestracja numeru na kartę (nie w Kartach i płatnościach telefonem).
16-12-2016 10:42 | Edytowano: 16-12-2016 10:42
@erty Oczywiście masz rację
ale nasza odpowiedź też jest poprawna. W zakładce Oferta ING-Karty i płatności telefonem również znajdziesz opcję rejstracji numeru telefonu na kartę ![]()
16-12-2016 18:30
MarcinB pisze:@erty Oczywiście masz rację
ale nasza odpowiedź też jest poprawna. W zakładce Oferta ING-Karty i płatności telefonem również znajdziesz opcję rejstracji numeru telefonu na kartę
Rzeczywiście jest. Wcześniej nie schodziłam w dół strony, a w pierwszym rzędzie nie było. W tej nowej wersji trzeba schodzić do samego dołu, bo tam trzeba szukać informacji, które w starej wersji znajdowały się w panelu bocznym i tym samym były bardziej widoczne. Teraz wielkość ikon zmusza do przewijania strony. Może z czasem się przyzwyczaję...
14-07-2018 16:40
15-07-2018 06:42
Ta usługa nie jest dostępna w Moim ING. Kartę możesz zarejestrować na stronie operatora, w punktach handlowych z odpowiednim oznaczeniem oraz w salonach operatora sieci komórkowej.
17-03-2019 10:52
Oczywiście zrobiono to dla wygody klientów ING Banku
... 14-11-2025
@viggen:
@maszaikasza:Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
No tak. Wbudowany w systemy Apple, który od najnowszego IOS jest teraz Pękie
Dzień dobry, też się naciąłem na tę super promocję. Pytania do osób którym się udało odzyskac pieniądze.
Do sądu składa się podanie i czeka na wyrok czy to się wiążę z rozprawą w sądzie na kórej się s
... 14-11-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 6 | |
| 4 |