19-10-2018 15:19
Witam.
Wczoraj kupiłem kartę SIM i chciałem ją zarejestrować poprzez konto ING - robiłem tak już kilka razy. Ku mojemu zdziwieniu nie znalazłem takiej opcji. Na stronie banku ING widnieje informacja:
"Możliwość rejestracji numeru telefonu w Moim ING została wyłączona. Dowiedz się, gdzie możesz zarejestrować numer."
Dlaczego? Było to spore udogodnienie...
23-10-2018 15:52
Witaj,
podjęliśmy decyzję o wycofaniu tej funkcji, ponieważ operatorzy sieci udostępniają swoje formularze rejestracji. Formularz był dostępny w poprzedniej wersji bankowości internetowej - po jej wyłączeniu, jest on już niedostępny. Wynika to z tego, że jest to też zupełnie inny system.
17-03-2019 10:31 | Edytowano: 17-03-2019 10:34
Czy ktoś coś rozumie z tej odpowiedzi???? Operatorzy o ile udostępniają- to udostępniają możliwość swoim zarejestrowanym abonentom. Czyli "dołączenie" dodatkowych numerów w tej samej sieci.
Cześć Wszystkim,
Wraz z mężem złożyliśmy wniosek o kredyt hipoteczny, od 19 maja nasz wniosek jest na etapie 5. podejmujemy decyzję, niestety nasze zaświadczenia od pracodawcy były ważne do końca maja
... 02-06-2026Cześć. Też mnie wkurza kolejna zmiana, ale u mnie działa prawidłowo po ustawieniu w Bitwarden takich etykiet pól z hasłem:
csv=password-0
csv=password-1
csv=password-2
itd.
01-06-2026OK, ja już się poddałem. Dzisiaj ustawiłem najkrótsze możliwe hasło. Mam dosyć wyliczania za każdym razem do 28 znaku. Na szczęście mam jeszcze ostatnią linię obrony w postaci Yubikey. Ktoś kto forsuj
... 01-06-2026