Odpowiedz

Rejestracja telefonu komórkowego

W starej wersji systemu istnieje możliwość rejestracji telefonu komórkowego ze swojego konta w sekcji "Doładowanie telefonu". W nowej wersji nie znalazłam takiej opcji. Pytanie brzmi: zlikwidowano taką możliwość, czy trzeba jej szukać gdzie indziej? Rejestracja trwa do końca stycznia 2017.

Odpowiedz
0 Lajków
erty
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
24
8
18-11-2015
Wiadomość 1 z 9 (44 978 wyświetleń)

Re.: Rejestracja telefonu komórkowego

Dotyczy mojego poprzedniego wpisu. Nie polecam rejestracji tą drogą. Próbowałam kilkakrotnie dokonać rejestracji, bezskutecznie. Albo mnie wylogowywało, albo znikał mój operator, albo nie przyjęto numeru karty SIM , po czym stwierdzono błąd techniczny banku. Wcześniej syn próbował ze swojego konta  zarejestrować swój telefon komórkowi i otrzymał informację, że należy się zgłosić w oddziale banku z dowodem tożsamości. Ktoś tu robi z nas balona.

Odpowiedz
0 Lajków
erty
Doradca z ambicjami II
24
8
18-11-2015
Wiadomość 2 z 9 (44 930 wyświetleń)

@erty W usłudze Moje ING telefon można zarejestrować w zakładce Oferta ING -> Karty i płatności telefonem -> Rejestracja numeru telefonu na kartę.
Chcielibyśmy sprawdzić błędy i problemy w trakcie rejestracji, dlatego proszę o kontakt przez usługę internetową, telefonicznie 32 357 00 69 lub z naszym oddziałem.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 3 z 9 (44 893 wyświetleń)

MonikaC pisze:

@erty W usłudze Moje ING telefon można zarejestrować w zakładce Oferta ING -> Karty i płatności telefonem -> Rejestracja numeru telefonu na kartę.
Chcielibyśmy sprawdzić błędy i problemy w trakcie rejestracji, dlatego proszę o kontakt przez usługę internetową, telefonicznie 32 357 00 69 lub z naszym oddziałem.

Rejestracja numeru telefonu ma kartę w nowej wersji systemu znajduje się w zakładce OfertaING - Promocje - Rejestracja numeru na kartę (nie w Kartach i płatnościach telefonem).

Odpowiedz
0 Lajków
erty
Doradca z ambicjami II
24
8
18-11-2015
Wiadomość 4 z 9 (44 871 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@erty Oczywiście masz rację Emotikon: Szczęśliwy ale nasza odpowiedź też jest poprawna. W zakładce Oferta ING-Karty i płatności telefonem również znajdziesz opcję rejstracji numeru telefonu na kartę Emotikon: Szczęśliwy

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 5 z 9 (44 865 wyświetleń)

MarcinB pisze:

@erty Oczywiście masz rację Emotikon: Szczęśliwy ale nasza odpowiedź też jest poprawna. W zakładce Oferta ING-Karty i płatności telefonem również znajdziesz opcję rejstracji numeru telefonu na kartę Emotikon: Szczęśliwy

Rzeczywiście jest. Wcześniej nie schodziłam w dół strony, a w pierwszym rzędzie nie było. W tej nowej wersji trzeba schodzić do samego dołu, bo tam trzeba szukać informacji, które w starej wersji znajdowały się w panelu bocznym i tym samym były bardziej widoczne. Teraz wielkość ikon zmusza do przewijania strony. Może z czasem się przyzwyczaję...

Odpowiedz
0 Lajków
erty
Doradca z ambicjami II
24
8
18-11-2015
Wiadomość 6 z 9 (44 816 wyświetleń)

Czy w Nowym ING dalej da się zarejestrować kartę SIM? Nie znalazłem tej opcji ani w promocjach ani w zakładce karty i płatności telefonem.
Odpowiedz
0 Lajków
guren
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
41
3
08-04-2017
Wiadomość 7 z 9 (42 985 wyświetleń)

Re: Re.: Rejestracja telefonu komórkowego

Ta usługa nie jest dostępna w Moim ING. Kartę możesz zarejestrować na stronie operatora, w punktach handlowych z odpowiednim oznaczeniem oraz w salonach operatora sieci komórkowej. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
AgnieszkaR
Były moderator
Były moderator icon
168
22
02-11-2016
Wiadomość 8 z 9 (42 894 wyświetleń)

Re: Re.: Rejestracja telefonu komórkowego

Oczywiście zrobiono to dla wygody klientów ING Banku

Odpowiedz
0 Lajków
zett1
Doradca z ambicjami II
20
1
28-10-2017
Wiadomość 9 z 9 (40 084 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy