Odpowiedz

Problem z logowaniem

Cześć,

Od dłuższego czasu mam problem w przeglądarce Safari na Iphone (probowalam tez z chrome - to samo). Wszystkie szybkie płatności przekierowują do banku, profil zaufany to samo, a przeglądarka wyświetla informacje, że mam zezwolić na pliki cookies. W telefonie ta opcja jest odblokowana i korzystam w ten sam sposób nic nie zmieniając cały czas. Nie otwiera się okno do logowania. Przy odświeżeniu zaczyna działać, ale z kolei tracę możliwość płatności lub zalogowania się do profilu zaufanego
Odpowiedz
0 Lajków
Dorotaagnieszka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-11-2021
Wiadomość 1 z 6 (6 907 wyświetleń)

Re: Problem z logowaniem

Udało nam się ustalić, że dotyczy to ostatnio wprowadzonych zmian w regułach bezpieczeństwa od firmy Apple. Wystarczy, że zaktualizujesz oprogramowanie do nowej wersji, czyli 15. Jeżeli nie widzisz jeszcze aktualizacji na telefonie/komputerze, to powinnaś móc ją wywołać na komputerze poprzez wyszukiwanie aktualizacji na urządzeniu (po podpięciu telefonu do komputera też to powinno być możliwe). Dodatkowo sprawdź, proszę wersje przeglądarek, z których korzystasz. Rekomendowana wersja Safari to 12.1.2 (i nowsze). W przypadku Chrome jest to wersja 82 (i nowsze).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
155
23
02-09-2021
Wiadomość 2 z 6 (6 828 wyświetleń)

Czyli iphone 6s już odpada. Właśnie zaktualizowałem do najnowszej możliwej 14.8.1 i dalej nie można użyć banku do logowania do profilu zaufanego. Jeszcze jakieś 2 msce temu można było. Możecie coś jeszcze poprawić w tym kierunku?
Odpowiedz
0 Lajków
Marcin_
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
22-11-2021
Wiadomość 3 z 6 (6 756 wyświetleń)

Zgłoś nam to na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 00 69. Przekażemy Twoje sugestie do odpowiedniego zespołu.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
592
127
12-04-2017
Wiadomość 4 z 6 (6 748 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Nie pamietam hasła do aplikacje mobilej

Żądło Łukasz
Odpowiedz
0 Lajków
stazad7632
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
27-04-2022
Wiadomość 5 z 6 (5 832 wyświetleń)

Abyś mógł zmienić PIN do aplikacji, to na ekranie logowania wybierz opcję: Nie mogę się zalogować. Poprosimy Cię o 5 losowych znaków z Twojego hasła do bankowości internetowej. 
Jeśli go nie pamiętasz, to nadasz go na nowo na stronie Centrum Pomocy:
https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa/centrum-pomocy

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 6 z 6 (5 783 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy