Bankowość internetowa

Odpowiedz

Odświeżanie stanu i historii konta po realizacji tranakcji

Drogie ING.

Chciałbym napisać, że fakt, iż nie jest odświeżana historia salda, oraz niekiedy stan konta po realizacji transakcji, np. z paczki przelewów, i zmuszacie nas do wylogowania i powtórnego zalogowania, aby ustalić bieżącą sytuację jest nieprofesjonalne, męczące, a nawet upokarzające, dla godności i rozumu.

Skoro macie system online, aktualizujcie go online! 

Odpowiedz
0 Lajków
ArekK
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
47
19
11-04-2017
Wiadomość 1 z 3 (817 wyświetleń)

Re: Odświeżanie stanu i historii konta po realizacji tranakcji

Saldo naszej bankowości odświeża się w czasie rzeczywistym. W niektórych sytuacjach wystarczy, przejść między różnymi zakładkami. Często sytuacja ta ma związek z przeglądarką, z której korzystamy. Warto wyczyścić wtedy pamięć podręczną, naszej bankowości (jeśli korzystasz z aplikacji) i domyślnej przeglądarki. Opinię oczywiście przekazałam do odpowiedniego działu. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
371
74
18-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (770 wyświetleń)

Re: Odświeżanie stanu i historii konta po realizacji tranakcji

Saldo w Waszej aplikacji (przynajmniej na iOS) bynajmniej nie odświeża się w czasie rzeczywistym. Aby nastąpiła jakakolwiek aktualizacja trzeba się wylogować i zalogować ponownie, bez tego nie ma szans na aktualizację.

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
43
8
02-12-2022
Wiadomość 3 z 3 (508 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Karta przedpładpłacona dla dziecka a Aplikacja i Apple Pay oraz Google Pay ( w poście również p

Hej,

Chciałem podbić ten temat. Autor ma rację, u mnie jest dokładnie ten sam problem. Dziecko nie wie ile ma na karcie. A ciągłe kontrolowanie tego przeze mnie jako przez rodzica jest uciążliwe.
Myślę,...

23-09-2023
Re: Konta z upoważnieniem

Dzień dobry, 

proszę, napisz dokładniej co masz na myśli?  

Jeśli możesz, opisz na przykładzie.

23-09-2023
Re: ING nl.

Jakie jest Twoje pytanie?  🤔

23-09-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy