Odpowiedz

Kółeczko się kręci

Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie się, bo partactwo u was sięga sufitu!!

Odpowiedz
0 Lajków
pit
pit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
24
16
05-02-2022
Wiadomość 1 z 3 (448 wyświetleń)

Re.: Kółeczko się kręci

[ Edytowane ]

Jeśli logujesz się do bankowości przez przeglądarkę internetową na komputerze, to w ustawieniach wyczyść historię przeglądania lub same pliki cookies. Możesz też skorzystać z przeglądarki w trybie prywatnym (incognito). Daj znać, czy to rozwiązanie pomogło?

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
112
18
03-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (377 wyświetleń)

Re.: Kółeczko się kręci

Kompletnie to nie to. Logowałem się rozpoczynając wpisywanie w pasku adresu "moje" co podpowiadało mi jeden z ostatnio odwiedzanych adresów - był to oczywiście adres bankowości internetowej ING, z tym że dokładnie wygląda on tak:

https://login.ingbank.pl/mojeing/app/#transition

Po zalogowaniu się za pomocą takiego linka wyświetla się normalne okno logowania i okno z hasłem maskowanym, a na końcu otrzymujemy kręcące się kółko.

Nie ma za co.

Odpowiedz
0 Lajków
pit
pit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
24
16
05-02-2022
Wiadomość 3 z 3 (269 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Błąd aplikacji

Prosimy, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to.

14-12-2024
Re.: Koniec stałej stopy - nadpłata i nowe warunki

Chciałabym Ci pomóc, jednak tutaj nie sprawdzimy szczegółów. Proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING lub skontaktuj się z naszą infolinią 32 357 00 57. Sprawdzimy to.

14-12-2024
Re.: Kredyt gotówkowy konsolidacja

Możemy wymagać zgody małżonka na udzielenie/aneksowanie pożyczki, limitu w koncie lub karty kredytowej dla klientów indywidualnych jeżeli suma posiadanych przez Ciebie zobowiązań niezabezpieczonych w

...

13-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy