18-06-2016 11:48
Witam, smartfone mam po angielski (brak polskiego.
Aplikacja ING jest wpełni po angielski (nie przeszkadza mi to), czy dało by się w następnej aktualizcji dodać możliwość wymuszenie języka?
Fajnie jak bym miał po polsku.
19-06-2016 10:21
Moje ING mobile korzysta z ustawień systemowych telefonu do wyboru wersji językowej aplikacji. Jeśli masz ustawioną wersję angielską swojego telefonu, aplikacja sama otworzy się właśnie w tej wersji językowej.
Język aplikacji możesz zmienić na pierwszym ekranie aktywacji aplikacji. Usuń dane aplikacji lub ponownie ją zainstaluj, będziesz mógł wybrać wersję językową ponownie ją aktywując.
17-05-2017 14:54
Taaak!! Zgadza się !!! MarcinieB jesteś genialny!!!
Oby takich pomocnych wpisów więcej!!!
Dzięki!!!
25-05-2017 10:23
Jeżeli z telefonu wyciągniemy kartę SIM i zalogujemy się do aplikacji to appka również przełącza się na język angielski.
Czy jest w ustawieniach aplikacji "zmiana języka"? Sam nie znalazłem.
26-05-2017 10:53
Język w aplikacji ustalasz przed jej aktywacją, w czasie instalacji.
26-05-2017 10:58
Zgadza się.
Ekran powitalny też jest po polsku. Logowanie i wszystko zmienia się na angielski.
Piszę tu o przypadku gdy w telefonie nie ma karty SIM, a połączenie jest na wifi.
Po włożeniu karty język jest polski.
To tylko uwaga, sytuacja którą zauważyłem.
Pozdrawiam.
26-05-2017 11:02
Dziękujemy za uwagę. Przeanalizujemy to.
08-05-2021 15:52
u mnie to nie dziala. Dwa razy kasowalam aplikacje i nie bylam pytana o jezyk. Mialam juz te app. i dzialala ale musilam aktualizowac i mam wszystko po angielsku....
09-05-2021 14:47
Dorota-Ewa w takiej sytuacji w ustawieniach naszej aplikacji usuń swój telefon z listy urządzeń zaufanych. Pojawi się pierwszy ekran aktywacji aplikacji.
Wybierz odpowiedni dla siebie język i przejdź ponownie aktywację aplikacji mobilnej. Daj znać, czy pomogło.
10-05-2021 07:11
mowiac szczerze, bardzo to wszystko skomplikowane. Mialam te aplikacje w j. polskim i musialam to aktualizowac - wyszlo w angielskim. nie mam pojecia gdzie w tej aplikacji moge siebie skreslic z listy urzadzen zaufanych i nie znam na tyle angielskiego zeby godzinami tego szukac.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024