18-06-2016 11:48
Witam, smartfone mam po angielski (brak polskiego.
Aplikacja ING jest wpełni po angielski (nie przeszkadza mi to), czy dało by się w następnej aktualizcji dodać możliwość wymuszenie języka?
Fajnie jak bym miał po polsku.
19-06-2016 10:21
Moje ING mobile korzysta z ustawień systemowych telefonu do wyboru wersji językowej aplikacji. Jeśli masz ustawioną wersję angielską swojego telefonu, aplikacja sama otworzy się właśnie w tej wersji językowej.
Język aplikacji możesz zmienić na pierwszym ekranie aktywacji aplikacji. Usuń dane aplikacji lub ponownie ją zainstaluj, będziesz mógł wybrać wersję językową ponownie ją aktywując.
17-05-2017 14:54
Taaak!! Zgadza się !!! MarcinieB jesteś genialny!!!
Oby takich pomocnych wpisów więcej!!!
Dzięki!!!
25-05-2017 10:23
Jeżeli z telefonu wyciągniemy kartę SIM i zalogujemy się do aplikacji to appka również przełącza się na język angielski.
Czy jest w ustawieniach aplikacji "zmiana języka"? Sam nie znalazłem.
26-05-2017 10:53
Język w aplikacji ustalasz przed jej aktywacją, w czasie instalacji.
26-05-2017 10:58
Zgadza się.
Ekran powitalny też jest po polsku. Logowanie i wszystko zmienia się na angielski.
Piszę tu o przypadku gdy w telefonie nie ma karty SIM, a połączenie jest na wifi.
Po włożeniu karty język jest polski.
To tylko uwaga, sytuacja którą zauważyłem.
Pozdrawiam.
26-05-2017 11:02
Dziękujemy za uwagę. Przeanalizujemy to.
08-05-2021 15:52
u mnie to nie dziala. Dwa razy kasowalam aplikacje i nie bylam pytana o jezyk. Mialam juz te app. i dzialala ale musilam aktualizowac i mam wszystko po angielsku....
09-05-2021 14:47
Dorota-Ewa w takiej sytuacji w ustawieniach naszej aplikacji usuń swój telefon z listy urządzeń zaufanych. Pojawi się pierwszy ekran aktywacji aplikacji.
Wybierz odpowiedni dla siebie język i przejdź ponownie aktywację aplikacji mobilnej. Daj znać, czy pomogło.
10-05-2021 07:11
mowiac szczerze, bardzo to wszystko skomplikowane. Mialam te aplikacje w j. polskim i musialam to aktualizowac - wyszlo w angielskim. nie mam pojecia gdzie w tej aplikacji moge siebie skreslic z listy urzadzen zaufanych i nie znam na tyle angielskiego zeby godzinami tego szukac.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024