Odpowiedz

Zawieszanie się aplikacji ING

Od dwóch dni aplikacja na telefonie HUAWEI Y6s z Androidem 9.1.0 zaczęła się zawieszać. Nie jestem w stanie zrobić żadnej płatności, po kliknięciu w link "Wykonaj transakcję" następuje zawieszenie aplikacji.

Odpowiedz
0 Lajków
wieslaw_malek_
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-03-2022
Wiadomość 1 z 14 (12 122 wyświetleń)

Re: Zawieszanie się aplikacji ING

@wieslaw_malek_ Przepraszam Cię za kłopot związany ze zleceniem przelewu w aplikacji mobilnej. Specjaliści już sprawdzają tę sytuację. Proszę, zgłoś nam to dodatkowo przez czat w Moim ING lub pod numerem +48 32 357 00 69. Infolinia jest całodobowa. Przez kontakt na forum niestety nie możemy sprawdzić informacji w systemie bankowym.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
656
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 14 (12 052 wyświetleń)

Re.: Zawieszanie się aplikacji ING

Mam dokładnie taki sam problem. Telefony Xiaomi mi A1 i mi A2. Nie mogę wykonywać przelewów i płatności blik. Android 10
Odpowiedz
0 Lajków
Gotrener
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
08-03-2022
Wiadomość 3 z 14 (11 955 wyświetleń)

Re: Re.: Zawieszanie się aplikacji ING

Dziękujemy za sygnał. Sprawdzamy to. 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 14 (11 841 wyświetleń)

Mam dokładnie ten sam problem od 8.03, zawieszanie podczas próby wejścia w zakładkę " przelewy ".

Samsung Galaxy A12.

annm
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
09-03-2022
Wiadomość 5 z 14 (11 829 wyświetleń)

Witam, zawiesza się aplikacja mobilna po kliknięciu w "wykonaj transakcję" . Android 10 samsung A8 wersja aplikacji 4.3.2. Nie pomogło usunięcie aplikacji i ponowne zainstalowanie, wyłączenie i włączanie telefonu. Proszę o pomoc.

Odpowiedz
0 Lajków
Radosław
Doradca z ambicjami I
2
0
09-03-2022
Wiadomość 6 z 14 (11 772 wyświetleń)

Mamy zgłoszenia, że na niektórych urządzeniach z systemem Android występują trudności z płynnym działaniem naszej aplikacji mobilnej. Analizujemy tą sytuację i pracujemy nad rozwiązaniem.

W razie potrzeby zachęcamy do zlecenia przelewu np. na komputerze/laptopie. 

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 7 z 14 (11 638 wyświetleń)

Witam. Mam ten problem co inni czyli przy próbie wejścia w opcje przelewy lub wykonaj przelew aplikacja się całkowicie zawiesza. Telefon to Samsung S8+. Reinstalacja aplikacji nie pomogła, wyczyszczenie plików tymczasowych też nie. Jeszcze niedawno działała bez zarzutu. Zawiesza się tak przez Wi-Fi jak przez dane komórkowe. Jeżeli zaloguje się przez przeglądarkę a nie aplikację to działa. Pozdrawiam i proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Odpowiedz
0 Lajków
Daroo015
Doradca z ambicjami I
1
0
12-03-2022
Wiadomość 8 z 14 (11 284 wyświetleń)

Mam dokladnie to samo Asus. Od 2 tygodni wiesza się na przelewach. Sprawdziłem na innym telefonie i stało się to samo
Odpowiedz
0 Lajków
pafko
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
14-03-2022
Wiadomość 9 z 14 (10 806 wyświetleń)

@wieslaw_malek_ @Radosław @Daroo015 @pafko Mamy informację, że opcja przelewów w aplikacji Moje ING już działa. Sprawdźcie proszę, czy możecie skorzystać z tej opcji u siebie.

-----------------
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
564
126
04-09-2015
Wiadomość 10 z 14 (10 704 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy