22-03-2021 11:44
Witam,
czy ING planuje dodanie opcji wykonywania przelewu po zeskanowaniu kodu QR? Szalenie przydatne!
23-03-2021 12:36
Witam,
obecnie nie posiadamy usługi QR kod, analizujemy obecnie wprowadzenie jej do naszych usług. Niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić, kiedy będzie dostępna w naszym banku. Gdy będzie miała zostać wprowadzona do naszych usług, poinformujemy o tym na naszej stronie internetowej.
19-04-2021 20:28
Analizujecie? Zaczyna to już być żenujące. Od ponad 3 lat słyszymy jedno i to samo. ING to najgorszy bank pod względem wprowadzania innowacji.
23-04-2021 11:10
Przykro nam, że tak uważasz 😥 Przekazałam Twoją opinię do odpowiedniej jednostki w naszym banku.
23-04-2021 12:16
LOL, ale to po prostu stwierdzenie faktu
ING poszło w "bąbelkową" metamorfozę i koncentruje się głównie na bzdurnych rzeczach typu zmiany kolorków zamiast na użyteczności czy bezpieczeństwie.
11-09-2021 11:21
Bardzo przydatna sprawa.
Ale fakt, ING faktycznie nie wdraża tego co powinien a zajmuje się kolorkami i bąbelkami, które są dla normalnego użytkownika mało istotne.
Istotne kwestie to brak przelewów QR, brak możliwości zakupu biletów w aplikacji.
Kolorki i zestandaryzowany wygląd są dla banku, a funkcjonalności dla klientów.
28-02-2023 12:16 | Edytowano: 28-02-2023 12:17
Chciałem się zapytać jak tam idzie analiza? Próbuję przenieść się z mBanku, ale nie ułatwiacie sprawy. Używając aplikacji ING ma się wrażenie obsługi jakiegoś przestarzałego systemu z przypudrowanym interfejsem.
Teraz nawet na rachunkach za gaz mam kod QR, żeby sprawnie zapłacić. Chciałem się dowiedzieć czy analiza po stronie ING trwa 2 lata czy po wnikliwej analizie ING stwierdziło, że obsługa kodów QR nie jest potrzebna?
01-03-2023 12:20
Na tę chwilę ta usługa nie została u nas jeszcze wprowadzona. Jeśli skanowanie kodów QR zostanie wprowadzone, to na pewno o tym poinformujemy.
18-02-2024 16:25
I co? Nadal nic? Mamy już 2024 r., a analizy wciąż trwają?!
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
22 | |
17 | |
12 | |
8 | |
8 |