Witam , poruszę problem ciemnego tła apki. ING nie potrafi sobie z tym poradzić więc zbywa swoich klientów od 2021roku. Jestem kolejnym klientem który o to prosi. Chyba coś nie tak u nich z informatykami.
Dziękujemy za Twoją opinię w tej sprawie. Wiemy, że klienci czekają na tę opcję. Przekazałem Twoją opinię do odpowiedniego zespołu.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Pracujemy nad udostępnieniem ciemnego motywu aplikacji, jednak nie możemy jeszcze określić, kiedy taka opcja będzie dostępna
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Przez forum nie mamy możliwości zapoznać się z Twoją umową kredytową. Żeby odpowiedzieć na Twoje pytania, prosimy o kontakt z naszymi specjalistami na czacie w Moim ING.