Odpowiedz

Problem ze ściągnięciem aplikacji

Witam, wczoraj aplikacja mobilna nie chciała mnie przepuscic bez ściągnięcia aktualizacji w sklepie. Jak wchodzilam na sklep, to strona nie chciała się załadować. Dzisiaj usunęłam aplikację i chciałam zainstalować ją ponownie, jednak w sklepie nie przepuszcza mnie i wyskakuje komunikat "coś poszło nie tak". Dotyczy to tylko tej aplikacji. Zresetował telefon kilka razy, wyczyściłam go, jednak wciąż nie mogę ściągnąć apki. Co robić?
Odpowiedz
0 Lajków
Jelonpasjans
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
07-05-2021
Wiadomość 1 z 4 (9 062 wyświetleń)

Re: Problem ze ściągnięciem aplikacji

Naszą aplikację udostępniamy dla telefonów z systemem: 
- Android (od wersji 7.0),
- iOS (od wersji 11).

Jeśli masz aplikację na telefonie z systemem Android w wersji od 7.0 spróbuj wyczyścić dane aplikacji Google Play i pobierz aktualizację ponownie. 
Jak to zrobisz wyłącz i włącz telefon. Następnie spróbuj pobrać aplikację raz jeszcze.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
541
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (8 972 wyświetleń)

Re.: Problem ze ściągnięciem aplikacji

Miałem niedawno ten sam problem. 

Rozwiązaniem jest zaktualizowanie sytemu w twoim smartfonie do nowszego androida np. Android 10, który jest obecnie w najtańszych nowszych dostępnych smartfonach. Jednak jeśli masz jakiegoś starego smartfona to będzie on za słaby by zaktualizować go i pozostaje kupić nowy telefon. Inne rozwiązanie to zmienić bank, na taki który ma działającą aplikację na starych telefonach Emotikon: Mrugający

Ja osobiście po prostu kupiłem nowy telefon, jeden z tańszych chińskich, który ma właśnie Android 10 i aplikacja ING działa bez problemu. 

Odpowiedz
0 Lajków
kr
kr
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
09-04-2017
Wiadomość 3 z 4 (8 927 wyświetleń)

Re: Problem ze ściągnięciem aplikacji

Czyli odcieliscie spora część smartfonow od bankowości mobilnej ING.
Moja mama mi dziś przynosi smartfon Samsunga i mówi, że jej coś aplikacja nie działa.
W sklepie Play brak nowej wersji, brak jakiejkolwiek. Jakie było moje zdziwienie, jak wydedukowałem, że po prostu zablokowaliście możliwość instalacji aplikacji na androidach poniżej 7.0.
Dno.
Odpowiedz
0 Lajków
tekkno
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
8
0
21-07-2020
Wiadomość 4 z 4 (8 842 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Re.: Wyciągi w kolorze

To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.

Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj Emotikon: Mrugający

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy