Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Problem z aplikacją ING na telefonie Ralme 7 pro

Witam,

Po aktualizacji systemu do androida wersja 12, na telefonie realme 7 pro pojawia się problem z zalogowaniem do aplikacji przez dostęp do sieci LTE, pokazuje, że nie ma dostępu do internetu mimo , że on jest. Przy połączeniu poprzez wifi nie ma problemu z aplikacją, proszę o aktualizację aplikacji, bo to ewidentnie jej błąd. Próbowałem i usuwałem i instalowałem aplikację na nowo , ale to nie pomogło.

Odpowiedz
0 Lajków
michalkrakow
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
28-02-2023
Wiadomość 1 z 8 (7 358 wyświetleń)

Re: Problem z aplikacją ING na telefonie Ralme 7 pro

Przekazałam Twoje zgłodzenie do osób zajmujących się naszą aplikacja mobilną. Proszę skontaktuj się z nami na czacie w bankowości internetowej, przyjmiemy szczegółowe zgłoszenie do działu IT i przyjrzymy się temu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
252
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 8 (7 292 wyświetleń)

michalkrakow Czy nadal masz dostęp z zalogowaniem do aplikacji? 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1122
224
07-06-2017
Wiadomość 3 z 8 (6 950 wyświetleń)

Problem występuje dalej , jeżeli telefon ma włączone wifi i loguje się przez nie to nie ma problemu, problem to zalogowanie się przy połączeniu internetowym sieci play . Ewidentnie coś z aplikacją ing , bo z niczym innym w tym samym momencie nie występuje problem.

Odpowiedz
0 Lajków
michalkrakow
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
28-02-2023
Wiadomość 4 z 8 (6 045 wyświetleń)

Zgłoś nam proszę ten problem na czacie po zalogowaniu do bankowości internetowej lub na naszej infolinii pod numerem 32 357 00 69 - przekażemy sprawę do analityków IT.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
196
39
02-09-2021
Wiadomość 5 z 8 (5 980 wyświetleń)

Zgłoszone dzisiaj przez czat przed chwilą.

michalkrakow
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
28-02-2023
Wiadomość 6 z 8 (5 951 wyświetleń)

Też mam ten telefon. Mam też custom android 12 i apka działa.

Za to dzisiaj pojawił się inny problem. Po otwarciu aplikacja od razu chce abym się zalogował przy pomocy odcisku, zamiast wyświetlić okno główne z blikiem itd.

Odpowiedz
0 Lajków
Blast6241
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
10
26-10-2022
Wiadomość 7 z 8 (5 825 wyświetleń)

@Blast6241  Z Twojego wpisu pod innym postem wynika, że możesz już logować się do aplikacji bez kłopotu. Jeśli sytuacja się powtórzy daj nam znać Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
554
124
04-09-2015
Wiadomość 8 z 8 (5 743 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy