Odpowiedz

[Sugestia] Wolne środki

Dzień dobry.
Nie znalazłem kanału do zgłaszania sugestii usprawnień w ofercie banku, dlatego pozwolę sobie na zamieszczenie jej poniżej.

Potrzeba

Jako klient indywidualny potrzebuję wiedzieć jaką ilość wolnych środków (=saldo-blokady-przyszłe płatności) posiadam na rachunku ROR, aby móc efektywnie planować przyszłe wydatki i mieć lepsze zrozumienie puli środków, które mam do dyspozycji.

Propozycja rozwiązania
a) Modyfikacja logiki "Saldo dostępne" aby poza blokadami płatności kartą, uwzględniała również przyszłe płatności (wpłaty na cele, zlecenia stałe, predykcje subskrypcji itp.)

b) Dodanie możliwości wyboru przez użytkownika rodzaju wyświetlanych informacji przy rachunku ROR: np. wybór pomiędzy "Saldo dostępne", a "Wolne środki."

Pozdrawiam,
Krzysztof 

Odpowiedz
0 Lajków
KrzysztofCC
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-06-2023
Wiadomość 1 z 2 (1 827 wyświetleń)

Re: [Sugestia] Wolne środki

Dziękujemy za sugestię. Przekazałam ją do odpowiedniego zespołu. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (1 780 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Konto do rozliczeń walutowych

Cześć!

Jestem przedsiębiorcą i planuję otworzyć konto.
Będę świadczyć usługi konsultingowe online i otrzymywać płatności od klientów w walutach: dolarach lub euro. Będę również:

• dokonywać płatności w wal
...

23-01-2025
Re.: Usługa sejf

Nie mamy takiej opcji jak "sejf" na koncie. Dziękujemy za sugestię. Przekazaliśmy ją do zespołu, który zajmuje się rozwojem naszej aplikacji.

23-01-2025
Re.: Czy zdjęcia biznesowe są naprawdę potrzebne

To wcale nie głupie pytanie, bo wiele osób tak myśli, dopóki nie zobaczy, jak duża jest różnica między zdjęciem profesjonalnym a zwykłym. Zdjęcia biznesowe to nie tylko kwestia estetyki, ale też budow

...

23-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy