06-06-2023 14:11
Dzień dobry.
Nie znalazłem kanału do zgłaszania sugestii usprawnień w ofercie banku, dlatego pozwolę sobie na zamieszczenie jej poniżej.
Potrzeba
Jako klient indywidualny potrzebuję wiedzieć jaką ilość wolnych środków (=saldo-blokady-przyszłe płatności) posiadam na rachunku ROR, aby móc efektywnie planować przyszłe wydatki i mieć lepsze zrozumienie puli środków, które mam do dyspozycji.
Propozycja rozwiązania
a) Modyfikacja logiki "Saldo dostępne" aby poza blokadami płatności kartą, uwzględniała również przyszłe płatności (wpłaty na cele, zlecenia stałe, predykcje subskrypcji itp.)
b) Dodanie możliwości wyboru przez użytkownika rodzaju wyświetlanych informacji przy rachunku ROR: np. wybór pomiędzy "Saldo dostępne", a "Wolne środki."
Pozdrawiam,
Krzysztof
07-06-2023 14:16
Dziękujemy za sugestię. Przekazałam ją do odpowiedniego zespołu.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |