Odpowiedz

Re: Powolne działanie aplikacji ing

Kilka lat temu migrowałem tutaj z mBanku. Ale przyznam, że z powodu głupiej aplikacji po wakacjach, jeżeli się nie zmieni, szukam czegoś innego.
Odpowiedz
0 Lajków
pirates69
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
11
0
26-01-2023
Wiadomość 31 z 33 (1 117 wyświetleń)

Mija już tyle czasu od kiedy zgłaszamy problem i nadal nic. Również robię wszystko co piszą moderatorzy,etc, ale to nie pomaga, dlatego poczekam jeszcze jakiś czas, a potem po prostu poszukam innego banku, bo nie będę zmieniał telefonu dla jednej aplikacji.
Odpowiedz
0 Lajków
oldzik94
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
1
01-12-2022
Wiadomość 32 z 33 (842 wyświetleń)

Ja już zacząłem ten proces. Sposób komunikacji w tej sprawie po stronie ING woła o pomstę do nieba. Jedynym rozwiązaniem ma być wyczyszczenie cache aplikacji (ewentualnie jej reinstalacja), a jak użytkownik zgłasza, że to nie pomogło to się go prosi o założenie zgłoszenia.

Nie doczekam się chyba, aż ING przyzna, że ma błąd w aplikacji. Wszystkiemu winny jest użytkownik Emotikon: Szczęśliwy

f0ku5
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
34
7
02-12-2022
Wiadomość 33 z 33 (826 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wykup obligacji - podatek

Zysk z obligacji kupionych z dyskontem (np. po 99% wartości nominalnej) i utrzymanych do wykupu opodatkowany jest w sposób zryczałtowany, czyli podatek płacony jest przez biuro maklerskie. Klienci nie

...

29-05-2023
Wykup obligacji - podatek

Witam wszystkich,

czy jeśli kupię obligacje na rynku wtórnym za np. 99% ceny i zaczekam do wykupu przez eminenta po wartości nominalnej to od tego 1% muszę odprowadzić podatek i wykazać w PIT-38 czy ja

...

29-05-2023
Re: Re.: BLIK - konto firmowe oraz indywidualne

Brak możliwości dodania drugiej ikonki blika dla drugiego typu konta to chyba najwieksza wada obecnej aplikacji ing. Dziwię się że to nie zostało naprawione od tylu lat. Rozmawiałem ostatnio na jakimś

...

26-05-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy