Odpowiedz

Brak ekranu "przed zalogowaniem"

System Android 11, aplikacje i system zaktualizowane.

Problem wystąpił dzisiaj. Aplikacja po uruchomieniu ze skrótu (ikony) od razu żąda zalogowania, ekran "opcje bez zalogowania" nie pojawia się w ogóle.
Po wylogowaniu nie pojawia się strona z informacją "Bezpiecznie wylogowałeś się z Moje ING", zamiast tego od nowa pojawia się żądanie logowania.

Pamięć podręczna była wyczyszczona. Telefon jest regularnie ponownie uruchamiany w godzinach nocnych.

Odpowiedz
0 Lajków
brajanusz
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
5
10-09-2021
Wiadomość 1 z 5 (2 669 wyświetleń)

Re: Brak ekranu "przed zalogowaniem"

Ze swojej strony mogę obecnie zaproponować ponowną instalację aplikacji, całkiem od nowa. Jeśli kłopot będzie nadal występował, to proszę o kontakt z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING. Zapytamy Cię wówczas o potrzebne dane i zanotujemy zgłoszenie techniczne, aby specjalista odpowiadający za działanie Mojego ING mógł się do tego odnieść. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
298
58
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (2 598 wyświetleń)

Sprawdziłem przed chwilą, ekran "przed zalogowaniem" wrócił. Wrócił też komunikat po wylogowaniu zamiast kolejnego żądania logowania.

brajanusz
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
5
10-09-2021
Wiadomość 3 z 5 (2 596 wyświetleń)

Dokładnie te same objawy wystąpiły u mnie dzisiaj. Reinstalacja apki nie przyniosła rozwiązania problemu Emotikon: Smutny

Odpowiedz
0 Lajków
Copart
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
12-05-2023
Wiadomość 4 z 5 (1 626 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Znamy ten błąd. Udostępnimy poprawkę w kolejnej aktualizacji aplikacji. Przepraszamy za utrudnienia. 
Możesz jeszcze spróbować zrzucić aplikację do tła, zamknąć ją w tle i uruchomić ją na nowo.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1035
206
07-06-2017
Wiadomość 5 z 5 (1 549 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inwestowanie - od czego zacząć?

Czy ktoś inwestował w zasoby naturalne, takie jak metale szlachetne, ropa naftowa i inne minerały? Czy istnieją jakieś pułapki związane z ustawodawstwem? Znalazłem tylko https://nationalwealth.pl/ jak

...

01-06-2023
Re: Brak dostępu do Archiwum dokumentów

Prosimy, spróbuj wyczyścić dane przeglądarki (cookiesy) lub skorzystaj z okna prywatnego (incognito). Jeśli to nie pomoże, to prosimy zgłoś nam tę sytuację pod numerem 32 357 00 69.

01-06-2023
Re: Komórka lokatorska

Jeśli komórkę lokatorską kupujesz z własnych środków, nie mamy tutaj żadnych przeciwskazań. Natomiast na akcie notarialnym musi być wyszczególniona informacja o mieszkaniu oraz o komórce, wraz z ceną

...

01-06-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy