03-09-2023 10:25
Witam,
Przy próbie zalogowania mam komunikat "pobieranie aplikacji 100%. To może zająć chwilę. Nie wyłączaj jej"
Reinstalacja nie pomogła. Wyczyszczenie pamięci podręcznej też nie. Dodać skrót czy też wyświetlić kod blik można, nie można się zalogować/wejść na konto/ konto oszczędnościowe
03-09-2023 15:25
Witaj,
rozumiem. Proszę, spróbuj jeszcze sprawdzić czy w Google Play masz do pobrania aktualizację aplikacji Chrome i WebView. Są one niezbędne do prawidłowego działania naszej aplikacji.
Dodatkowo spróbuj też wyczyścić pamięć aplikacji Google Play. Jeżeli to również nie pomoże, to napisz do nas na czacie po zalogowaniu w Moim ING na przeglądarce od poniedziałku do piątku od 8:00 do 22:00, w sobotę od 8:00 do 16:00 lub zadzwoń do nas 32 357 00 69. Przyjmiemy wtedy zgłoszenie techniczne.
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 21-07-2026Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |