03-09-2023 10:25
Witam,
Przy próbie zalogowania mam komunikat "pobieranie aplikacji 100%. To może zająć chwilę. Nie wyłączaj jej"
Reinstalacja nie pomogła. Wyczyszczenie pamięci podręcznej też nie. Dodać skrót czy też wyświetlić kod blik można, nie można się zalogować/wejść na konto/ konto oszczędnościowe
03-09-2023 15:25
Witaj,
rozumiem. Proszę, spróbuj jeszcze sprawdzić czy w Google Play masz do pobrania aktualizację aplikacji Chrome i WebView. Są one niezbędne do prawidłowego działania naszej aplikacji.
Dodatkowo spróbuj też wyczyścić pamięć aplikacji Google Play. Jeżeli to również nie pomoże, to napisz do nas na czacie po zalogowaniu w Moim ING na przeglądarce od poniedziałku do piątku od 8:00 do 22:00, w sobotę od 8:00 do 16:00 lub zadzwoń do nas 32 357 00 69. Przyjmiemy wtedy zgłoszenie techniczne.
Dzień dobry Wszystkim!
Jestem nową osobą w społeczności i potrzebuję małej pomocy. Staram się o uzyskanie w ING kredytu hipotecznego. Urwał mi się kontakt z pośrednikiem, nie odbiera telefonów, nie od
... 04-12-2024Ciekawostka. Hasło się wypełnia automatycznie przez Bitwardena pod warunkiem, że ... włączysz ichnią klawiaturę ekranową. Dziwne.
04-12-2024