Odpowiedz

Nie można zalogować się do aplikacji

Witam, 

Przy próbie zalogowania mam komunikat "pobieranie aplikacji 100%. To może zająć chwilę. Nie wyłączaj jej"

Reinstalacja nie pomogła. Wyczyszczenie pamięci podręcznej też nie. Dodać skrót czy też wyświetlić kod blik można, nie można się zalogować/wejść na konto/ konto oszczędnościowe 

Odpowiedz
0 Lajków
Mage
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
03-09-2023
Wiadomość 1 z 2 (2 276 wyświetleń)

Re: Nie można zalogować się do aplikacji

Witaj,
rozumiem. Proszę, spróbuj jeszcze sprawdzić czy w Google Play masz do pobrania aktualizację aplikacji Chrome i WebView. Są one niezbędne do prawidłowego działania naszej aplikacji.

Dodatkowo spróbuj też wyczyścić pamięć aplikacji Google Play. Jeżeli to również nie pomoże, to napisz do nas na czacie po zalogowaniu w Moim ING na przeglądarce od poniedziałku do piątku od 8:00 do 22:00, w sobotę od 8:00 do 16:00 lub zadzwoń do nas 32 357 00 69. Przyjmiemy wtedy zgłoszenie techniczne.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 252 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Brak wpłaconych pieniędzy na koncie

Wpłacałam dzisiaj rano pieniądze do wpłatomatu. Pobrało je, wyświetliła się informacja, że w tej chwili nie można wpłacić gotówki i awaria. Po chwili, bankomat pobuczał tak jak przy liczeniu pieniędzy

...

08-01-2025
Pożyczka 138k

Jak długo weryfikowany jest wniosek o pożyczkę. Dlaczego musiałem dołączyć dokumenty (potwierdzenia wpływów) skoro wypłatę dostaję na konto ING.

08-01-2025
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy