Odpowiedz

IKE - więcej niż jeden fundusz

Dzień dobry, mam IKE w ING. Przy założeniu wybrałem konkretny fundusz. Robię regularnie kolejne wpłaty, które idą na ten sam fundusz. Chciałbym jednak, żeby cześć moich wpłat szła na inny fundusz z oferty w IKE. Nie widzę takiej możliwości. Jest konwersja ale nie mogę zacząć wpłacać na inny fundusz w ramach mojego IKE. Regulamin IKE wskazuje na taką możliwość. Co więcej na ike w moim ing jest możliwość stworzenia portfela funduszy. Jak dokonać wpłaty na posiadane IKE, żeby zainwestować w inne jednostki finduszy dostępne w ramach IKE?
Nota bene na zwykłym rejestrze funduszowym poza IKE, który mam także w ING, nie ma problemu z posiadaniem portfela kilku finduszy w ramach rejestru.
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
poktam
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
16
10
12-11-2023
Wiadomość 1 z 1 (114 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Karta kredytowa

Dziękuję za odpowiedź

05-01-2025
Re.: Priority Pass - limit wejść

Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np.

...

05-01-2025
Re.: Karta kredytowa

Jeśli nie zapłacisz przynajmniej minimalnej kwoty do daty wskazanej w zestawieniu transakcji - możemy tymczasowo zablokować kartę. Gdy wpłacisz zaległą kwotę, odblokujemy kartę najpóźniej w kolejnym d

...

05-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy