Odpowiedz

Wplatomat połknął pieniądze

Witam
11.05 wplatomat połknął mi 9500 zl
Sprawa zgłoszona na infolinie i codziennie słyszę ze będzie warunkowe uznanie. Do dnia dzisiejszego nic takiego nie nastąpiło. 7 dni to termin ostateczny uznania reklamacji?
Odpowiedz
0 Lajków
marcincs
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
15-05-2020
Wiadomość 1 z 9 (7 259 wyświetleń)

Re: Wplatomat połknął pieniądze

Przykro mi, że wpłatomat nie zaksięgował Twojej wpłaty. Czy możesz mi podać numer swojego zgłoszenia? Zobaczę, czy możemy coś więcej zrobić w Twojej sprawie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
263
48
11-02-2020
Wiadomość 2 z 9 (7 255 wyświetleń)

Witam
006457/052020
Odpowiedz
0 Lajków
marcincs
Doradca z ambicjami I
2
0
15-05-2020
Wiadomość 3 z 9 (7 247 wyświetleń)

Dziękuję, za numer zgorzenia. Przesyłam informacje do działu reklamacji. 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
DominikaW
Moderator
Moderator icon
263
48
11-02-2020
Wiadomość 4 z 9 (7 238 wyświetleń)

Re.: Wplatomat połknął pieniądze

Mi wplatomat zabrał 10 tyś zł po anulowaniu kilku transakcji gdzie źle przeliczył pieniądze. Wpłacałem 19400 i zostałem z 9400 a 10 tyś połknąl. Najlepsze to ,że po niecałym miesiącu przyszła odpowiedź, że nie ma nadwyzki w wplatomacie i tyle. Reklamacja złożona drugi raz. To jest chore! Widać zostaje mi prasa, sądy i wynosić się z ing... bo jeżeli jeden raz nie doszukali się moich pieniędzy to czy druga reklamacja coś da? Jutro dzwonie do lokalnej prasy ,tak nie może być. 10 tyś zł to nie mala kwota i tyle czekania na własne pieniądze i jeszcze ten tekst ,że nie doszukano się błędu. Osiwieć idzie a jak tu po nocach spac?!
Odpowiedz
0 Lajków
tomek-platon
Doradca z ambicjami I
11
0
12-09-2022
Wiadomość 5 z 9 (5 842 wyświetleń)

Re: Re.: Wplatomat połknął pieniądze

Dobrze, że zgłosiłeś reklamację ponownie. Jeszcze raz zweryfikujemy wskazane urządzenie. Jeśli posiadasz numer nowego zgłoszenia również możesz nam go podesłać. 

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 6 z 9 (5 836 wyświetleń)

Nr reklamacji 009682/092022
Najgorsze, że sytuacja stała się 31 sierpnia i czekałem do dzisiaj na odpowiedź, która mnie dobiła, jak to możliwe?! To jeszcze trzeba czekać do 3 października na kolejną odpowiedź. To chore jest. Założyłem konto oszczędnościowe żeby wpłacić pieniądze a tu pieniędzy nie ma i jaka to oszczędność?! Teraz tylko kłopoty. Najśmieszniejsze, że w tym oddziale, pojechałem po paru dniach i nawet kasy nie ma i byłem namawiany żeby do wplatomatu wpłacić...
Odpowiedz
0 Lajków
tomek-platon
Doradca z ambicjami I
11
0
12-09-2022
Wiadomość 7 z 9 (5 829 wyświetleń)

Przesłałam numer Twojego zgłoszenia do działu, który zajmuje się reklamacjami. Postaramy się skrócić czas, w którym otrzymasz odpowiedź. Nie każda nasza placówka ma obsługę kasową, dlatego też zachęcamy do wpłat w urządzeniach. Przykro mi, że napotkałeś na taki kłopot podczas takiej wpłaty. 

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 8 z 9 (5 826 wyświetleń)

Problem polega na tym, że ING polikwidowało kasy w bankach. Jestem klientem ING kilkanaście jak nie kilkadziesiąt już lat i nigdy nie było problemów.... I dodam, że to była moja druga wpłata wplatomatem i już takie coś! I najgorsze , że pieniędzy NIE MA. Bank nie widzi problemu. Napisał sobie pismo, że nie ma różnicy w wpłatomacie, którą mi zabrało. To co, pieniądze znikły jakimś cudem?! To jest po prostu niemożliwe. Nawet Pani sobie nie zdaje sprawy ile ja się nastresuje z tego powodu... Po takim piśmie, które dostałem po stracie pieniędzy to żadne "przykro mi " napewno mnie nie uspokoi....
Odpowiedz
0 Lajków
tomek-platon
Doradca z ambicjami I
11
0
12-09-2022
Wiadomość 9 z 9 (5 804 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy