Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat zabrał pieniądze bez zaksiegowania na koncie

31.10.23 w oddziale ING ul. Armii Krajowej 4a wpłatomat zabrał moje 5000zł... Przeliczył banknoty. Następnie pojawił się błąd(awaria wplatomatu), wpłatomat wciągnął banknoty wydał kartę oraz potwierdzenie o awarii. Niestety bez zaksiegowania wpłaty . Sytuacja miała miejsce po godzinach pracy banku. Przed świętem1.11( Święto zmarłych ) , odrazu zadzwoniłam na infolinię, spędzając na lini 35 min. Na infolinii otrzymałam informacje, ze sytuacja powinna zostac rozstrzygnięta w kolejnym dniu roboczym. Kolejny dzień nie przyniósł rozwiązania , wiec zrobilam wizytę w oddziale.
Poprzez pracownicę banku uslyszalam potwierdzenie zasadności mojej reklamacji,ponieważ po rozliczeniu wplatomatu techniczni znaleźli moje pieniądze. Sytuacja z zapewnieniem, iż gotówka powróci pewnie jeszcze dziś nie miały końca. Wieczorem kolejna rozmowa na infolinii zakończyła się wystosowaniem prośby o warunkowe przyznanie środków. Niestety kolejny (dzisiejszy) dzień nie przynosi żadnego rozwiązania, kolejna rozmowa telefoniczna znów nie przynosi rezultatu. Sprawa nadal tkwi w statusie analizy. Jak zrozumiała dla mnie jest awaria wpłatomatu tak absurdalnie niepoważne, lekceważące podejście do klienta oraz całej sprawy. Żądam wyjaśnienia sprawy natychmiast, ponieważ jest to kwota 5000, a nie 10 złotych. Jeśli rozwiązanie nie będzie natychmiastowe upublicznię sprawę medialnie. Proszę o przyspieszenie procesu reklamacji, z uwagi na fakt, że wpłata miała miejsce w oddziale banku gdzie każdy kąt pomieszczenia jest monitorowany.
Odpowiedz
0 Lajków
Irmina
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
03-11-2023
Wiadomość 1 z 5 (2 981 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zabrał pieniądze bez zaksiegowania na koncie

Przykro mi, że spotkała Panią taka sytuacja. Społeczność jest kontaktem ogólnym. Tutaj nie możemy sprawdzić Pani reklamacji i wyjaśnić sytuacji, bo nie możemy potwierdzić danych. Możemy przekazać do właściwego zespołu prośbę o przyspieszenie Pani reklamacji. Chciałabym to zrobić, dlatego proszę Panią o numer reklamacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
111
17
14-12-2020
Wiadomość 2 z 5 (2 977 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zabrał pieniądze bez zaksiegowania na koncie

123212/102023
Odpowiedz
0 Lajków
Irmina
Doradca z ambicjami I
3
0
03-11-2023
Wiadomość 3 z 5 (2 973 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat zabrał pieniądze bez zaksiegowania na koncie

123212/102023
Odpowiedz
0 Lajków
Irmina
Doradca z ambicjami I
3
0
03-11-2023
Wiadomość 4 z 5 (2 966 wyświetleń)

Re: Re.: Wpłatomat zabrał pieniądze bez zaksiegowania na koncie

Dziękuję za numer reklamacji. Przekazałam do właściwego zespołu prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
111
17
14-12-2020
Wiadomość 5 z 5 (2 958 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy