Odpowiedz

Wpłatomat wciągnął pieniądze...

Wczoraj w Inowrocławiu udałem się do wpłatomatu ING przy ul. Solankowej 8. Miałem niecałe 3000 zł. Wpłatomat nie zaksięgował wpłaty oddał tylko kartę i pokazał błąd. Zostałem się bez grosza praktycznie... numer sprawy 023036/072021. Nie mogę czekać do 13 sierpnia bo poprostu nie mam innych pieniędzy. Nigdy nie miałem z tym bankiem żadnych problemów ale to to jest jakaś paranoja ... Proszę o pomoc
Odpowiedz
0 Lajków
Zbizac5095
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
25-07-2021
Wiadomość 1 z 5 (4 620 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wciągnął pieniądze...

Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja Emotikon: Smutny Reklamacje staramy się rozpatrywać tak szybko jak to możliwe, a podany termin jest maksymalnym czasem odpowiedzi.

Przekazałam numer Twojej reklamacji do odpowiedniej jednostki w naszym banku z prośbą o pilną realizację.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
615
129
19-03-2018
Wiadomość 2 z 5 (4 620 wyświetleń)

Dziś dzwoniłem by dowiedzieć się kiedy mogę spodziewać się moich pieniędzy . Mam czekać ... Tyle że pozbawiliście mnie jedynych środków do życia nie mam za co dojechać do pracy o jedzeniu nie wspomnę . Co ja mam robić ?
Odpowiedz
0 Lajków
Zbizac5095
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
25-07-2021
Wiadomość 3 z 5 (4 559 wyświetleń)

W takich sytuacjach musimy sprawdzić wpłatę. Dlatego może to potrwać. Skontaktowaliśmy się z zespołem reklamacyjnym i poprosiliśmy o szybsze rozpatrzenie zgłoszenia. To wszystko, co możemy tutaj zrobić Emotikon: Smutny

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1138
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 5 (4 526 wyświetleń)

Proszę, sprawdź czy Twoja reklamacja została już rozpatrzona.

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
128
18
14-12-2020
Wiadomość 5 z 5 (4 337 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy