29-11-2018 12:05
30-11-2018 17:01
Rozumiemy, że zamknięcie oddziału banku może wiązać się z różnymi opiniami. Nie mniej jednak większość dyspozycji w naszym banku można już realizować zdalnie (telefonicznie oraz w Moim ING). Co do bankomatu i wpłatomatu to nadal są one dostępne przy ulicy Kolbego 48. Sprawdziliśmy, że działają one poprawnie i nasi klienci mogą z nich nadal korzystać. Mamy nadzieję, że przemyślisz swoją decyzję i pozostaniesz w grupie naszych klientów.
03-12-2018 12:23
03-12-2018 20:02
A podobno LICZĄ SIĘ LUDZIE!
04-12-2018 08:29 | Edytowano: 04-12-2018 08:30
Dziękuję za sygnał. Przekazałam go do odpowiedniego zespołu. Na ten moment, nie planujemy udostępnienia bankomatu/wpłatomatu przy ulicy Kolbego. Najbliższe urządzenie możesz sprawdzić tutaj.
04-12-2018 10:46
Dziękuję za odpowiedź. Muszę przyznać, że nie rozumiem takiej decyzji, a wręcz czuję się trochę oszukana. W sytuacji, w której doliczane są prowizje do wypłat z obcych bankomatów, likwidacja oddziału i nie pozostawienie chociaż bankomatu jest brakiem poszanowania wielu klientów. Osowa Góra jest dzielnicą dość mocno oddaloną od centrum miasta i myślę, że dzięki temu, że był tu Oddział Ing, wiele osób korzystało z oferty Państwa banku. Teraz po likwidacji bankomatu przy ul. Kolbego do najbliższego bankomatu ING mamy co najmniej 10 km. Mój wniosek jest taki, że większość tych klientów zmieni bank - ja na pewno.
04-12-2018 16:15
04-12-2018 16:17 | Edytowano: 04-12-2018 16:25
Skandal!!! Chociaż bankomat mógł zostać!!!
05-12-2018 16:35
Nika_dc Rozumiem, że możesz się tak czuć i myślisz o zmianie banku Najbliższy bankomat znajdziesz Szułczyńskiej 2. Czy słyszałaś o usłudze Cashback? Dzięki niej możesz bezpłatnie wypłacać gotówkę podczas transakcji kartą płatniczą do konta.
Usługa jest dostępna:
- w Polsce, w punktach oznaczonych logo Cashback,
- dla kart debetowych wydanych do kont w walucie PLN i EUR.
Możesz jednorazowo wypłacić do 300 zł (karty Visa) i 500 zł (karty MasterCard i Maestro), niezależnie od kwoty, jaką wydasz na zakupy.
Małgorzataaaaaa Nie mam teraz informacji o udostępnieniu wpłatomatu w tej lokalizacji. Najbliższe urządzenie znajduje się przy ulicy Zagłoby 1.
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 |