Odpowiedz

Brak wpłaty we wpłatomacie

Dzień dobry, dzisiaj rano wpłacałem swoje oszczędności na konto, była to dla mnie dosyć spora kwota, którą potrzebowałem aby zapłacić kolejne rachunki. Niestety spieszyłem się rano do pracy i nie zwróciłem uwagi czy wszystko przebiegło pomyślnie kiedy wpłacałem pieniądze. Przed chwilą okazało się że tych pieniedzy nie mam na koncie, złożyłem reklamacje przez aplikacje o nr. 002825/052022. Dostałem informacje zwrotną, że bedzie rozpatrzona do 26 maja jednak w mojej sytuacji nie mogę tyle czekac. Czy istnieje mozliwosc przyspieszenia tej sprawy? Mial ktos taki problem?
Odpowiedz
0 Lajków
kamilkamil
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
0
05-05-2022
Wiadomość 1 z 6 (4 940 wyświetleń)

Re: Brak wpłaty we wpłatomacie

Na Twój wpis odpowiedziałam w tym miejscu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
DominikaW
Moderator
Moderator icon
249
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 6 (4 902 wyświetleń)

Re.: Brak wpłaty we wpłatomacie

czy jest ktos w stanie mi pomoc? czekam na pieniadze od wczoraj... potrzebuje tych pieniedzy, mam do oplacenia rachunki, tragedia...
Odpowiedz
0 Lajków
kamilkamil
Doradca z ambicjami I
8
0
05-05-2022
Wiadomość 3 z 6 (4 850 wyświetleń)

Re: Re.: Brak wpłaty we wpłatomacie

Odpowiedź przekazałam tutaj

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
181
41
23-04-2018
Wiadomość 4 z 6 (4 836 wyświetleń)

Re.: Brak wpłaty we wpłatomacie

Kolejny dzień bez odpowiedzi!!
Odpowiedz
0 Lajków
kamilkamil
Doradca z ambicjami I
8
0
05-05-2022
Wiadomość 5 z 6 (4 708 wyświetleń)

Re: Re.: Brak wpłaty we wpłatomacie

Wiem, że ta sytuacja nie jest dla Ciebie komfortowaEmotikon: Smutny Przekazaliśmy prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia zgłoszenia. To wszystko, co możemy zrobić w tej sprawie tutaj. 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
788
172
04-09-2015
Wiadomość 6 z 6 (4 700 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: [UX] [Historia] [datepicker] Bardzo niewygodny tooltip

Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy