Odpowiedz

Awaria wpłatomatu-ukradł 10 000!

wpłaciłam pieniądze do bankomatu-wpłatomatu (sobota) ing planet cash 10 000 zł pojawił się komunikat że nie zostanie wydane potwierdzenie transakcji i automatycznie maszyna zaczęła deponować pieniądze. Po zakończeniu została mi zwrócona karta. Potwierdzenie wpłaty nie zostało wydane a na koncie pieniędzy brak! Na infolinii po godzinnym oczekiwaniu na rozmowę usłyszałam że reklamacja została przyjęta będą weryfikowane zapisy z kamer a o rozpatrzonej reklamacji zostanę poinformowna listownie w ciągu kilku dni! To skandal czuje się okradziona, a na domiar złego policja nie przyjęła zgłoszenia o kradzieży pieniędzy przez bankomat. Takie sytuacje są nie dopuszczalne!
Odpowiedz
0 Lajków
Agata2
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
0
19-02-2022
Wiadomość 1 z 7 (5 045 wyświetleń)

Re: Awaria wpłatomatu-ukradł 10 000!

Przykro nam, że spotkała Panią taka sytuacja z wpłatą gotówki. Zrobimy wszystko, aby jak najszybciej sprawdzić zgłoszoną reklamację. Podczas rejestrowania zgłoszenia podajemy maksymalny czas na odpowiedź. Może Pani jednak otrzymać ją wcześniej. 

Skontaktowałam się z Panią w tej sprawie również w wiadomości prywatnej. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
749
166
04-09-2015
Wiadomość 2 z 7 (5 044 wyświetleń)

Numer zgłoszenia reklamacyjnego 020302/022022. Sytuacja miała miejsce w Kaliszu przy ul. Górnośląskiej 82 wpłacałam 10 tyś zł na niezbędne opłaty dotyczące prowadzenia firmy od lat jestem klientem ing czas oczekiwania na wyjaśnienia i zwrot środków mocno mnie rozczarował zostałam bez funduszy.
Odpowiedz
0 Lajków
Agata2
Doradca z ambicjami I
6
0
19-02-2022
Wiadomość 3 z 7 (5 037 wyświetleń)

Dziękuję za te informację. Przekazałam wiadomość z prośbą o przyspieszenie sprawy. 

Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie. .
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
523
114
04-09-2015
Wiadomość 4 z 7 (5 026 wyświetleń)

@ Agata2 Mamy informację, że otrzymałaś odpowiedź w sprawie zgłoszenia.
Napisz proszę, czy udało się wyjaśnić sprawę?

Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie. .
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
523
114
04-09-2015
Wiadomość 5 z 7 (4 889 wyświetleń)

Re.: Awaria wpłatomatu-ukradł 10 000!

Policja powinna przyjąć zgłoszenie o wyłudzenie pieniędzy przez bank... Nie przez wplatomat.... Bardzo proszę o informację czy odzyskała Pani pieniądze... Jak skończyła się sprawa. U mnie bardzo podobna sytuacja i ING nie przejęło się w ogóle... W oddziale namawiają do korzystania z wplatomatu a mi wciągnął 10 tyś zł i to jest hit, uwaga, pieniędzy nie ma a pierwsza decyzja przyszła odmowna bo nie stwierdzono nadwyzki w wplatomacie!!! Strata pieniędzy, można wyrywać włosy i nie spac po nocach a w oddziale panie bardzo zdziwione, że nie chcę wpłacać w wplatomacie. Chyba to jest zasadne? Proszę o odpowiedź jak sprawa się skończyła. Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Pozdrawiam.
Odpowiedz
0 Lajków
tomek-platon
Doradca z ambicjami I
11
0
12-09-2022
Wiadomość 6 z 7 (3 060 wyświetleń)

Re.: Awaria wpłatomatu-ukradł 10 000!

Witam, prosze o informację jak zakończyła się sprawa.

Odpowiedz
0 Lajków
marchewka
Doradca z ambicjami I
9
3
28-12-2022
Wiadomość 7 z 7 (1 978 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak dostępu do Archiwum dokumentów

Wiadomość otrzymałem. Sms-y z kodem otrzymuję. Aktualnie w momencie wpisanie loginu, a następnie jednorazowego kodu u góry strony kręci się pomarańczowe kółko przez kilkanaście minut i nic się nie dzi

...

31-05-2023
Komórka lokatorska

Dzień dobry,
Podpisałam umowę kredytową na zakup mieszkania. Jestem przed aktem przenoszącym wlasnosc. Teraz trafiła się okazja na dokupienie komórki lokatorskiej. Czy będzie to problem przy dostarczan...

31-05-2023
Re.: Wykup obligacji - podatek

Dokładnie tak. W przypadku obligacji zerokuponowej w historii finansowej konta maklerskiego zapisane będą dwie operacje:

- zaksięgowanie wartości nominalnej,

- odprowadzenie podatku od zysku.

31-05-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy