21-02-2020 18:29
Mam pytanie ,mieszkam w budynku wspólnoty mieszkaniowej i mam projekt na wykonanie termmodernizacji budynku.
Proszę o wsparcie w zakresie info, w jaki sposób i gdzie należy szukać pomocy w celu uzyskania dotacji na ten cel ?.
21-02-2020 18:38
Cześć,
czy możesz doprecyzować, jaką formę dotacji masz na myśli? Chcesz wystąpić jako wspólnota czy osoba prywatna/firma? Podaj nam więcej szczegółów, abyśmy mogli się do tego odnieść.
25-02-2020 19:49
Aktualnie prowadzimy prace termomodernizacyjne(od września 2019 wymieniliśmy dach i wykonaliśmy izolację gruntową budynku z naszych środków z funduszu remontowego ) na budynku wspólnoty mieszkaniowej,której jestem mieszkańcem i szukamy sposobu uzyskania wszelkich rodzajów dotacji,które pomogą nam dokończyć prace termomodenizacyjne(ocieplenie całego budynku,wymiana części okien i ewentualnie montaż fotowoltaiki na potrzeby zasilania energetycznego budynku, łącznie z oświetleniem,ogrzewanien i PCW).
Warunkiem podstawowym jest uzyskanie jak największego procentowego udziału dotacji do w/w inwestycji.
Proszę o pomoc jak taką pomoc uzyskać jak załączonym przykładzie
27-02-2020 10:33
STERUT12 nie posiadamy kredytu termomodernizacyjnego z dotacją. W ramach naszej oferty możemy zaproponować Ekokredyt dla Wspólnot Mieszkaniowych.
Szczegóły znajdziesz na naszej stronie.
Zachęcam także do kontaktu na czacie z naszymi specjalistami do obsługi przedsiębiorców od 8:00 do 20:00.
29-02-2020 23:05
Przepraszam,że się upieream przy temacie dotacji ale one w zasadzie tylko mnie interesują,jakie są i jak je uzyskać dla przedstawionego peojektu ?
02-03-2020 11:20
My nie mamy oferty z dotacją 😥 Ciężko mi powiedzieć, w jaki sposób i gdzie mógłbyś ją dostać.
Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024mogli w jakiś sposób poinformować, niekiedy są komunikaty o ew. przerwach lub awariach
08-11-2024