21-02-2020 18:29
Mam pytanie ,mieszkam w budynku wspólnoty mieszkaniowej i mam projekt na wykonanie termmodernizacji budynku.
Proszę o wsparcie w zakresie info, w jaki sposób i gdzie należy szukać pomocy w celu uzyskania dotacji na ten cel ?.
21-02-2020 18:38
Cześć,
czy możesz doprecyzować, jaką formę dotacji masz na myśli? Chcesz wystąpić jako wspólnota czy osoba prywatna/firma? Podaj nam więcej szczegółów, abyśmy mogli się do tego odnieść.
25-02-2020 19:49
Aktualnie prowadzimy prace termomodernizacyjne(od września 2019 wymieniliśmy dach i wykonaliśmy izolację gruntową budynku z naszych środków z funduszu remontowego ) na budynku wspólnoty mieszkaniowej,której jestem mieszkańcem i szukamy sposobu uzyskania wszelkich rodzajów dotacji,które pomogą nam dokończyć prace termomodenizacyjne(ocieplenie całego budynku,wymiana części okien i ewentualnie montaż fotowoltaiki na potrzeby zasilania energetycznego budynku, łącznie z oświetleniem,ogrzewanien i PCW).
Warunkiem podstawowym jest uzyskanie jak największego procentowego udziału dotacji do w/w inwestycji.
Proszę o pomoc jak taką pomoc uzyskać jak załączonym przykładzie
27-02-2020 10:33
STERUT12 nie posiadamy kredytu termomodernizacyjnego z dotacją. W ramach naszej oferty możemy zaproponować Ekokredyt dla Wspólnot Mieszkaniowych.
Szczegóły znajdziesz na naszej stronie.
Zachęcam także do kontaktu na czacie z naszymi specjalistami do obsługi przedsiębiorców od 8:00 do 20:00.
29-02-2020 23:05
Przepraszam,że się upieream przy temacie dotacji ale one w zasadzie tylko mnie interesują,jakie są i jak je uzyskać dla przedstawionego peojektu ?
02-03-2020 11:20
My nie mamy oferty z dotacją 😥 Ciężko mi powiedzieć, w jaki sposób i gdzie mógłbyś ją dostać.
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo