Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Re: Re.: Nie udało się pobrać danych Kod błędu: 0000112

@Michal86 Zależy nam, aby wyjaśnić tę sprawę, ale nie mamy możliwości sprawdzić Twojej bankowości/ aplikacji przez Społeczność Emotikon: Smutny Proszę, zgłoś nam tę sytuację na czacie w Moim ING. Dzięki temu będziemy mogli przyjrzeć się sprawie.

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 21 z 25 (5 718 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Spróbowałem jeszcze raz wpisując w etapie 2 zupełnie przypadkowe rzeczy i przeszło dalej. Spróbowałem ponownie wpisując zgodnie z prawdą, znów błąd. Spróbowałem po raz trzeci wpisując w rubryce zobowiązań finansowych 1 zł, dla mnie to mały szczegół choć żadnych zobowiązań nie mam (na cele mieszkaniowe). Może tak zostać?

Odpowiedz
0 Lajków
Michal86
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
07-01-2019
Wiadomość 22 z 25 (5 713 wyświetleń)

Re: Nie udało się pobrać danych Kod błędu: 0000112

Odpowiedz
0 Lajków
Oskar25111999
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
04-06-2019
Wiadomość 23 z 25 (5 701 wyświetleń)

Michal86 Rozumiem, że pytasz o pole, w którym prosimy Cię o informację o Twoich miesięcznych wydatkach. W tym miejscu powinieneś oświadczyć Twoje wydatki związane z utrzymaniem tj. wydatki na żywność, odzież, transport, opłaty. Nie pytam Cię tylko o wydatki na cele mieszkaniowe. 
Mam nadzieję, że teraz uda Ci się dokończyć wniosek. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 24 z 25 (5 682 wyświetleń)

Wniosek już złożony, decyzja pozytywna wydana Emotikon: Szczęśliwy Jeszcze tylko zaświadczenie zanieść i podpisać umowę.

Wydatków na utrzymanie właściwie nie mam, a wpisałem 1 zł bo z 0 zł nie chciało mnie dalej puścić.

Odpowiedz
0 Lajków
Michal86
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
07-01-2019
Wiadomość 25 z 25 (5 676 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy