26-11-2021 16:20 | Edytowano: 26-11-2021 16:21
@Kawka Aneksy, które przygotowujemy nie mają wskazanego terminu. Prosimy jednak, o to, żeby podpisać je w miarę możliwości jak najszybciej
Jeżeli nie zdecydujesz się na podpisanie aneksu, to w sytuacji, kiedy wskaźnik WIBOR nie będzie już publikowany, oprocentowanie Twojego kredytu będzie oparte o ostatnią dostępną wartość wskaźnika referencyjnego WIBOR 6M oraz wynikającą z umowy marżę banku.
26-11-2021 20:50
27-11-2021 15:59
Sorki nie chcę nikogo obrażać, ale czyje są to słowa "Ale Wibor jeszcze nie został wycofany i do tego jeszcze daleka droga"? Chodzi mi o to że wprowadzaniem w błąd jest sformułowanie "daleka droga". Właśnie nie określono czasu i takie sformułowanie jest wprowadzaniem w błąd. Tylko to zostało wskazane i żadne gdybanie o wskaźniku. Proszę czytać ze zrozumieniem. Więc ja nikogo nie wprowadzam w błąd. Myślę, że temat o błędach został wyczerpany. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu.
P.S. Krytykę też trzeba nauczyć się akceptować.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024