26-11-2021 16:20 | Edytowano: 26-11-2021 16:21
@Kawka Aneksy, które przygotowujemy nie mają wskazanego terminu. Prosimy jednak, o to, żeby podpisać je w miarę możliwości jak najszybciej
Jeżeli nie zdecydujesz się na podpisanie aneksu, to w sytuacji, kiedy wskaźnik WIBOR nie będzie już publikowany, oprocentowanie Twojego kredytu będzie oparte o ostatnią dostępną wartość wskaźnika referencyjnego WIBOR 6M oraz wynikającą z umowy marżę banku.
26-11-2021 20:50
27-11-2021 15:59
Sorki nie chcę nikogo obrażać, ale czyje są to słowa "Ale Wibor jeszcze nie został wycofany i do tego jeszcze daleka droga"? Chodzi mi o to że wprowadzaniem w błąd jest sformułowanie "daleka droga". Właśnie nie określono czasu i takie sformułowanie jest wprowadzaniem w błąd. Tylko to zostało wskazane i żadne gdybanie o wskaźniku. Proszę czytać ze zrozumieniem. Więc ja nikogo nie wprowadzam w błąd. Myślę, że temat o błędach został wyczerpany. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu.
P.S. Krytykę też trzeba nauczyć się akceptować.
Witam
zgodnie z moją interpretacją po konsultacji z ośrodkiem pomocy społecznej :
1: zwrot podatku (ulga na dzieci, nadpłacony podatek) jeżeli nie przekracza 5 krotności 823 zł to nie zalicza się do doc
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. W tej sprawie umówi się z nimi na rozmowę. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole st
... 16-12-2025Możesz wpłacić pieniądze na konto narzeczone, aby spłacić kredyt. W sprawie kwestii skarbowych i US się nie wypowiemy. Musisz skonsultować to z nimi. Możesz też wpłacić pieniądze na konto techniczne i
... 15-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |