Odpowiedz

Odblokowania dostępu

Dobry wieczór, 

Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.

Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło,  zapisuje też piszę w notatniku, żeby nie popełnić błędu przy wpisywaniu nowego hasła. Wpisuje poprawne hasło a ING je odrzuca twierdząć, że nie jest poprawne i mam opcje odblokowania dostępu. Chciałam skontaktować się z kimś na czacie ale do tego trzeba się....wait....zalogować czego nie mogę zrobić. Dlaczego banki w Polsce tak utrudniają życie? 

Proszę mi poradzić co mam zrobić. Do placówki nie mogę przyjechać bo jestem obecnie za granicą a potrzebuję dostęp do konta. 

Z góry dziękuję

Justyna 

Odpowiedz
0 Lajków
JustynekMH
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
0
18-12-2024
Wiadomość 1 z 8 (6 293 wyświetleń)

Re.: Odblokowania dostępu

Bardzo proszę o pomoc ponieważ nie mogę nic zrobić a potrzebny mi jest dostęp do konta.
Odpowiedz
0 Lajków
JustynekMH
Doradca z ambicjami I
8
0
18-12-2024
Wiadomość 2 z 8 (6 266 wyświetleń)

Próbowałam przed chwilą znowu odblokować dostęp do konto i pomimo przekazania danych, utworzenie nowego hasła wg zgodnego z wymogami i potwierdzenia CIS SMS otrzymałam wiadomość : "Przepraszamy, coś poszło nie tak. Nie możemy nadać hasła do Twojej bankowości internetowej"

Proszę o pomoc i wskazówki
Justyna
Odpowiedz
0 Lajków
JustynekMH
Doradca z ambicjami I
8
0
18-12-2024
Wiadomość 3 z 8 (6 262 wyświetleń)

Prosimy o kontakt z nami telefonicznie, aby specjalista mógł sprawdzić, co jest powodem kłopotu z odblokowaniem dostępu do bankowości online. Numer kontaktowy do nas to +48 32 357 00 69.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
809
176
04-09-2015
Wiadomość 4 z 8 (6 257 wyświetleń)

Dobrze, dziękuję

Odpowiedz
0 Lajków
JustynekMH
Doradca z ambicjami I
8
0
18-12-2024
Wiadomość 5 z 8 (6 250 wyświetleń)

Zapomniałam się zapytać, czy mogę używać karty płatniczej zanim moje konto zostanie odblokowane? 

Dziękuję

Ju.

Odpowiedz
0 Lajków
JustynekMH
Doradca z ambicjami I
8
0
18-12-2024
Wiadomość 6 z 8 (6 222 wyświetleń)

Karta powinna działać.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
SebastianM
Były moderator
Były moderator icon
132
22
03-03-2023
Wiadomość 7 z 8 (6 218 wyświetleń)

Zapomniałam się zapytać, czy karta też jest wówczas zablokowana? 

Odpowiedz
0 Lajków
JustynekMH
Doradca z ambicjami I
8
0
18-12-2024
Wiadomość 8 z 8 (6 206 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku

...

13-05-2026
Re: BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola

...

13-05-2026
Re: BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu. 

13-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy