22-10-2019 17:16 | Edytowano: 22-10-2019 17:17
Czy istnieje możliwość zmiany terminu generowania zestawienia karty kredytowej? Jeśli tak, to jak to wygląda? Nie widzę takiej pozycji w cenniku, jest to operacja darmowa czy odpłatna? Moje pytanie dotyczy srebrnej Visy.
23-10-2019 17:21
Cykl rozliczeniowy dla karty kredytowej możesz zmienić bezpłatnie w dowolnym oddziale naszego banku za okazaniem ważnego dokumentu tożsamości
17-04-2020 20:13
A jak zmiana daty zestawienia karty kredytowej przekłada się na termin spłaty karty?
Dla przykładu, zestawienie karty jest sporządzane 26-go dnia każdego miesiąca.
26 kwietnia przypada najbliższe zestawienie karty i rozumiem, że w przypadku karty kredytowej Visa (gdzie do wyboru są 4 terminy zestawień, tj. 6, 12, 16 lub 26 dzień każdego miesiąca) można przesunąć/zmienić termin na 6,12 lub 16 maja (na mniej niż miesiąc)?
Jeśli termin zestawienia zostanie przesunięty z 26 kwietnia na 16 maja, to czy termin spłaty karty przypadnie na 17 maja (tj. liczony pierwotnie w stosunku do 26 kwietnia), czy 6 czerwca (przesunięcie zestawienia karty o 20 dni, przesuwa też termin spłaty o 20 dni)?
20-04-2020 13:07
@Kuba Konkretną datę zakończenia cyklu możemy Ci przekazać po złożeniu aneksu o zmianę cyklu rozliczeniowego karty.
Data zakończenia zależy od daty sporządzenia aneksu oraz nowego cyklu, jaki wybierzesz dla karty.
W opisanym przez Ciebie przykładzie, gdzie stary cykl był na 26 dnia miesiąca, a aneks podpiszesz np. 10 dnia miesiąca z nowym okresem na 16 dnia miesiąca, to wówczas cykl zakończy się 16 dnia miesiąca, czyli wcześniej.
To naprawdę przykro się czyta. Tak jak waszym obowiązkiem jest weryfikowanie dowodu tożsamości, tak jest nim też zapewnienie dostępu do informacji i komunikacji z OzN. Instrukcje typu: "Aby wyjaśnić
... 19-12-2024Dobry wieczór,
Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.
Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło, zapisuje też
... 18-12-2024Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ
... 18-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 |