Odpowiedz

Zagubiona karta

Dzień Dobry

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał kłopot z wydaniem nowej karty bankomatowej do konta firmowego?

Ja mam kłopot, bo po zgubieniu starej karty i jej zastrzeżeniu, aby wyrobić nową jestem wysyłany z Elbląga do Gdańska, bo w kartotekach jest jakiś "błąd" i nie mogę jej zamówić przez internet !?

Dziwi mnie to, bo jak można to naprawić w oddziale w Gdańsku to jaki jest problem, żeby to naprawić przez internet np. z Katowic z głównej siedziby, tak aby klient nie musiał tracić czasu i pieniędzy.

Bo niby w tym banku wszystko można przez internet Emotikon: Szczęśliwy

Z góry dziękuję za podpowiedź lub radę.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
RobertD
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
01-08-2023
Wiadomość 1 z 6 (5 332 wyświetleń)

Re.: Zagubiona karta

Odpowiedz
0 Lajków
RobertD
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
01-08-2023
Wiadomość 2 z 6 (5 325 wyświetleń)

Re: Re.: Zagubiona karta

Skontaktuj się z naszym działem firmowym pod numerem 32 357 00 96. Doradcy są dostępni pod tym numerem od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00. Sprawdzimy, co da się zrobić.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
105
17
03-03-2023
Wiadomość 3 z 6 (5 282 wyświetleń)

Witam Sebastian

Dziękuję za podpowiedź, lecz to właśnie konsultant z tego działu wysyła mnie 150 km po kartę, w sumie rozmawiałem z nim 45 min.!!!

Nie mogę tego zrozumieć, czemu informatycy nie mogą naprawić tej "błędu kartoteki" zdalnie, a jak ja pojadę do oddziału w Gdańsku czy w Olsztynie, to podobno będę mógł zamówić tam kartę i będzie grało ?!

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
RobertD
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
01-08-2023
Wiadomość 4 z 6 (5 274 wyświetleń)

Rozumiem, przykro mi. W tej sprawie bardzo proszę o kontakt z naszym działem firmowym, pod numerem 32 357 00 96. Doradcy są dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00. Tam specjaliści spróbują Panu pomóc.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
78
10
19-05-2022
Wiadomość 5 z 6 (5 203 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Kamil,nie klei mi się odpowiedź do Ciebie, bo jeżeli nie czytasz tego co napisałem wcześniej, to szkoda mojego czasu!

Odpowiedz
0 Lajków
RobertD
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
01-08-2023
Wiadomość 6 z 6 (5 197 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oko max

Witam. Mam pytanie, czy jak posiadam konto Direct i oko , to jak przeksztalce konto w active będę mógł mieć konto oszczędnościowe premium i oko bonus max? Dodam że spełnię warunki wpływy 10 k i więcej...

28-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy