26-02-2022 12:47
28-02-2022 15:33
Z naszego bankomatu walutowego możesz wypłacić walutę tylko jeśli posiadasz konto walutowe powiązane kartą Visa lub kartą Maestro do konta walutowego.
Kartę Visa możesz powiązać przez swoją bankowość internetową. Taka opcja dostępna jest po kliknięciu w szczegóły karty.
05-03-2022 22:06
"Z naszego bankomatu walutowego możesz wypłacić walutę tylko jeśli posiadasz konto walutowe powiązane kartą Visa lub kartą Maestro do konta walutowego"- czy za powiązanie z karą visa będę ponosił dodatkowe opłaty miesięczne?
06-03-2022 17:40
Nie, za podłączenie karty Visa do konta walutowego nie pobieramy dodatkowej opłaty.
Zerknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji o tym rozwiązaniu:
https://www.ing.pl/indywidualni/karty/karty-do-konta/karta-wielowalutowa
Sebal wszystko się zgadza koszt kredytu dokładnie taki sam , raczej stawiam na święty spokój . A czas pokaże na jak duże nadpłaty będzie mnie stać .No i świadomość ,że kilka latek do przodu jest mega
... 26-01-2023Ja teoretycznie mam przed sobą jeszcze ponad 300 rat... Natomiast przy podejsciu "mix"/"hybrydowym" wychodzi troche ponad 50 rat.
Wg moich obliczeń: mój koszt kredytu w "hybrydzie" wyjdzie nominalnie
... 26-01-2023Super sprawa ,ale jeśli zostało niewiele rat do spłaty .Ja mam jeszcze 237 , więc postanowiłam zrobić nadpłatę w lutym i skrócić okres kredytowania o 88 mc , następna nadpłata w listopadzie skracająca
... 26-01-2023