26-06-2023 06:54
Wygasła mi w maju stara karta wirtualna. Otrzymałem nową. Podczas próby płatności wpisuję dane karty i kod CVV, w aplikacji mobilnej pojawia się ekran do wpisania pinu i wygląda na to, że płatność przebiega prawidłowo. Jednak po chwili dostaję komunikat na stronie sklepu, że płatność odrzucona, a w aplikacji mobilnej wyskakuje mi monit o aktywacji karty. W swojej głupocie kliknąłem "Aktywuj VISA mobile - płatności w internecie" sądząc, że jest to ta brakująca aktywacja. Zgodziłem się przy tym na przetwarzanie moich danych przez jakieś dodatkowe podmioty.
Jednak mimo to, płatności dalej kończą się tym samym komunikatem, a ani w aplikacji mobilnej, ani w internetowej nie ma żadnego odnośnika do aktywacji karty. Nie widać też w żadnym interfejsie użytkownika aby stan karty był "Nieaktywna".
Jest to dość mylące i frustrujące gdy brak jest jednoznacznych komunikatów.
27-06-2023 07:00
Przepraszamy za niedogodności. Prosimy, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING (dostępny na dole strony, po zalogowaniu). Sprawdzimy to.
01-09-2023 23:46
02-09-2023 10:23
Aniam, dzisiaj na czacie jesteśmy do 16:00, zapraszamy do kontaktu w sprawie karty. Niestety przez Społeczność nie sprawdzimy informacji o Twojej karcie w systemie.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024