26-08-2023 21:47
Czy da się jakoś wyłączyć choć częściowo powiadomienia dotyczące karty kredytowej?
Pytam, bo czuje się wręcz przytłoczony zalewem informacji od banku.
Najpierw powiadomienie, że zostało 5 dni do spłaty karty (i nieważne, że karta jest dawno spłacona przez terminem, przypomnienie zawsze przychodzi...).
Jeszcze gorzej to wygląda w dniu zestawienia karty kredytowej, bo przychodzą o tym aż trzy powiadomienia, tj. sms, powiadomienie push oraz wiadomość w bankowości. Jest to bardzo irytujące... Nie potrzebuję żadnych z tych powiadomień, bo dobrze wiem i pamiętam, kiedy i co należy spłacić.
28-08-2023 10:12
Na ten moment nie można zrezygnować z części powiadomień o karcie kredytowej Rozumiem, że duża ilość powiadomień może być przytłaczająca. Przekazałam Twoją sugestię do odpowiedniej jednostki w naszym banku.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |