Odpowiedz

Karta kredytowa - za dużo powiadomień

Czy da się jakoś wyłączyć choć częściowo powiadomienia dotyczące karty kredytowej?

Pytam, bo czuje się wręcz przytłoczony zalewem informacji od banku.

Najpierw powiadomienie, że zostało 5 dni do spłaty karty (i nieważne, że karta jest dawno spłacona przez terminem, przypomnienie zawsze przychodzi...).

Jeszcze gorzej to wygląda w dniu zestawienia karty kredytowej, bo przychodzą o tym aż trzy powiadomienia, tj. sms, powiadomienie push oraz wiadomość w bankowości. Jest to bardzo irytujące... Nie potrzebuję żadnych z tych powiadomień, bo dobrze wiem i pamiętam, kiedy i co należy spłacić.

Odpowiedz
0 Lajków
Kuba
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
46
8
02-08-2016
Wiadomość 1 z 2 (2 800 wyświetleń)

Re: Karta kredytowa - za dużo powiadomień

Na ten moment nie można zrezygnować z części powiadomień o karcie kredytowej Emotikon: Smutny Rozumiem, że duża ilość powiadomień może być przytłaczająca. Przekazałam Twoją sugestię do odpowiedniej jednostki w naszym banku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
594
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 688 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy