26-08-2023 21:47
Czy da się jakoś wyłączyć choć częściowo powiadomienia dotyczące karty kredytowej?
Pytam, bo czuje się wręcz przytłoczony zalewem informacji od banku.
Najpierw powiadomienie, że zostało 5 dni do spłaty karty (i nieważne, że karta jest dawno spłacona przez terminem, przypomnienie zawsze przychodzi...).
Jeszcze gorzej to wygląda w dniu zestawienia karty kredytowej, bo przychodzą o tym aż trzy powiadomienia, tj. sms, powiadomienie push oraz wiadomość w bankowości. Jest to bardzo irytujące... Nie potrzebuję żadnych z tych powiadomień, bo dobrze wiem i pamiętam, kiedy i co należy spłacić.
28-08-2023 10:12
Na ten moment nie można zrezygnować z części powiadomień o karcie kredytowej
Rozumiem, że duża ilość powiadomień może być przytłaczająca. Przekazałam Twoją sugestię do odpowiedniej jednostki w naszym banku.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |