09-10-2023 16:27
Dzień dobry,
zamówiłam pierwszą kartę do swojego indywidualnego konta ING i nie dotarła ona we wskazanym terminie. Zgodnie z zaleceniem zastrzegłam kartę i zamówiłam na infolinii drugą. Druga karta także nie dociera (minęły właśnie 3 tygodnie od jej wysłania). Zadzwoniłam na infolinię z pytaniem czy można zamówić kolejną kartę i wysłać ją rejestrowaną przesyłką. Dostałam informację, że za kuriera musiałabym dopłacić z własnej kieszeni 50 zł. Nie czuję się odpowiedzialna na to, że karty nie docierają, a ja jestem półtora miesiąca bez karty do tego konta, a na dodatek mam ponosić koszty za rejestrowaną wysyłkę. Co mogę zrobić w tej sytuacji, by w końcu uzyskać kartę do mojego konta szybko i bez dopłat z mojej strony?
10-10-2023 16:38
W tej sprawie skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do bankowości internetowej. Sprawdzimy, co możemy dla Ciebie zrobić, byś nie ponosiła dodatkowych kosztów.
Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np.
Jeśli nie zapłacisz przynajmniej minimalnej kwoty do daty wskazanej w zestawieniu transakcji - możemy tymczasowo zablokować kartę. Gdy wpłacisz zaległą kwotę, odblokujemy kartę najpóźniej w kolejnym d
... 05-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 |