03-12-2020 10:06
Szanowni Państwo,
drugi dzień z rzędu w tych samych godzinach po zalogowaniu na konto nie widać zakładki Makler - zniknęła.
Jej brak stwarza ogromne ryzyko dla środków zainwestowanych na GPW i NC!
Nie ma opcji monitorowania notowań, a zatem działania w przypadku niepożądanych lub dobrych ruchów.
Reasumując możemy albo stracić na spadkach, albo nie zarobić na wzrostach. Szczególnie obecnie w czasach covidowych oraz okresie świątecznym, kiedy zwykle w grudniu inwestorzy mają szansę odrobić straty - bo panuje większy optymizm.
Proszę o pilne wyjaśnienie sytuacji.
z poważaniem,
Sławomir Sztorc
03-12-2020 11:37
Proszę Państwa,
od około 9:30 (wczoraj od ~9:30 - 11) do tej pory (11:35) nadal nie ma dostępu do maklera via konto.
Zdajecie sobie Państwo sprawę z tego, że na giełdzie decydują minuty!
Proszę o pilne działanie.
03-12-2020 11:42
a nawet raczej sekundy...
03-12-2020 12:53
nie mam az tak szybkiego neta aby sekundowo podchodzić do GPW czy NC. Ale, racja!
Jest ~ 13 a dostępu do Maklera BRAK.
Mam wrazenie ze branie wody w usta tutaj nie pomoze Ingowi, do dziś miałem ten bank za profesjonalny.
03-12-2020 17:20
03-12-2020 18:49
Myśli Pan, że prześlą do Pana oficjalną odpowiedź?
03-12-2020 18:53
Mamy awarię usługi Makler. Od wczoraj trwają prace naprawcze. Jej przyczyną jest awaria kluczowej dla aplikacji usługi po stronie zewnętrznego dostawcy.
Niestety, ale nie zdołaliśmy udostępnić Maklera przed końcem sesji giełdowej. Przywrócenie dostępu do usługi jest dla nas teraz priorytetem.
Na bieżąco aktualizujemy informacje o sytuacji tutaj.
Zamieściliśmy również na stronie informację odnośnie zgłaszania reklamacji z powodu niedostępności usługi Makler.
Przepraszamy!
03-12-2020 19:12
Pani Ilonu U , podajecie informacje lakoniczne. Nie potraficie uporać się z awarią. Nawet nie potraficie podać zbliżonego czasu usunięcia. Jeżeli powiedzieli byście prawdę to może ktoś wam by wybaczył. Proszę zdawać sobie sprawę że jest to ostatnia noc gdzie macie czas by może z 60% użytkowników maklera z wami zostało. Gwarantuję jeżeli nie ruszą Państwo systemem do rana lub jeżeli będzie działał on wadliwie to zostanie z wami około 28% użytkowników makler. Osobiście przeniosę się do Mbanku wycofując naprawdę spore sumy rocznie. Prowadzę firmę która ma u was konto w banku moi znajomi również. nie trzeba mówić że zabiorę ze sobą około 500 pracowników którzy mają u Państwa konta. A takich osób jak ja jest sporo. Jeżeli wasz zespół się nie sprawdza proponuję wymienić go na inny nie ma znaczenia ile godzin się pracuje tylko skuteczność działania a tego nikt jak widać was nie nauczył.
Pozdrawiam
06-12-2020 14:26
Przywróciliśmy dostęp do usługi Makler w sobotę o 23:45. W trakcie weekendu mogą jeszcze występować krótkie przerwy techniczne w związku z ewentualnymi dalszymi pracami nad systemem. Bardzo przepraszamy za awarię.
07-12-2020 12:05
Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |
1 | |
1 |