Odpowiedz

Makle a zapisy na akcje?

Witam, co jeśli makler nie będzie działał a chciałem zrobić zapisy na akcje które są do dnia dzisiejszego a telefonu nikt nie odbiera?

ING potem potem wykupi akcje za mnie?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Nikodem129
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
03-12-2020
Wiadomość 1 z 2 (1 971 wyświetleń)

Re: Makle a zapisy na akcje?

Rzeczywiście moduł Makler dzisiaj nie działał, a kontakt z infolinią przez to był utrudniony Emotikon: Smutny Przepraszamy za te niedogodności. 
Pracujemy nad tym, żeby to jak najszybciej naprawić. Zachęcam do śledzenia aktualności na naszej stronie: https://www.ing.pl/aktualnosci?news_id=1104777-problemy-z-dzialaniem-maklera-informacje-dla-klientow...

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 874 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: OKO dziecka

Dzień dobry, czy podjął Pan już jakieś kroki w tej sprawie? niestety przez pułapkę banku jestem w tej samej sytuacji. Czy składał Pan już wniosek do sądu? Myslał Pan o postępowaniu przeciwko bankowi?

...

13-04-2025

Witam, mam niestety ten sam problem - jeszcze w mysl prawa przekazanie kwoty do 200 tys może stanowić darowiznę dla dziecka, czego akurat ja nie zamierzałam czynić i trzeba to wytłumaczyć w US. Czy ud

...

13-04-2025

Dzień dobry, Czy udało się Państwu dojść do porozumienia z bankiem? jakie środki Państwo powzięliście w tej sparwie? niestety zostałam w ten sam sposób złapana w ich oszukańczą pułapkę. jeśli będą Pań

...

13-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy