22-11-2016 18:09
Od kilku dni mam problem z zapisaniem potwierdzenia przelewu w pdf (próbowałam na róznych komputerach).Po pierwsze potwierdzenie ma inny wygląd niż dotychczas , pojawia sie przy nim informacja,że wystąpiły problemy z co najmniej jednym podpisem, po drugie przy próbie zapisania jako pdf pojawia sie komunikat,że dane wpisane w formularzu nie zostaną zapisane i można zapisać tylko niewypełnioną kopię formularza.Pozostaje tylko wydrukowanie. O co chodzi??
23-11-2016 18:08
Problemy z certyfikatem rozwiązuje dodanie go do certyfikatów zaufanych.
Dodanie certyfikatu do zaufanych certyfikatów jest możliwe po otwarciu dokumentu PDF. Trzeba przejść do "podpisów".
W szczegółach podpisu proszę wybrać "Szczegóły zatwierdzenia". W nowym oknie proszę wybrać zakładkę "Zaufanie" i dodać do zaufanych certyfikatów.
01-12-2016 18:18
Podczas działania zgodnie z powyższym opisem, pojawia się info: ,,Po zmianie ustawień zaufania wszelkie zmiany będa widoczne po zatwierdzeniu podpisów" - Kto ma zatwierdzić te podpisy?? Ponadto, zabezpieczenie programy acrobat informuje, że nie jest zalecane przyznawanie zaufania certyfikatom bezpośrednio z dokumentów. Hmm, czy tylko ja mam z tym problem ?:-))Będę wdzięczna za info.
05-12-2016 16:43
Odnowiliśmy certyfikaty bezpieczeństwa dla systemu Moje ING. Prosimy o sprawdzenie, czy problem dalej występuje?
07-12-2016 17:28
Niestety problem nadal istnieje.
16-12-2016 16:43
Prosimy o kontakt z nami przez telefon (32 357 00 69) lub wysłanie do nas wiadomości w tej sprawie przez bankowość internetową.
16-12-2016 17:15
Tak zrobię, trochę ominęłam problem bo zapisałam pdf w wersji ,,zapisz niewypełniona kopię" , która zapisała się z wszystkimi danymi :-)
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
4 | |
4 |